- Poruka
- 31.691
Ima li neoriginalnijeg nacina da zapocne konverzacija sa damom? Sta li se ocekuje, da kaze :imam haltere, štikle, u tangama kuvam pasulj??
Par puta sam rekla da imam muza na sebi
neke ni to nije zaustavilo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sta onda? Kuvas pasulj zajedno sa njom?Eh kad bi se tako zapocinjalo i jos da tako odgovori.
Ili da kaze: imam kozne strapove, lanac oko vrata, stipaljke na bradavicama, bica u gouzi, svecu i sibicu ustima mozesdamiradisstahoces.
Mmmrnjaudoxe ne sapere![]()
Pa nista, rekao bih joj, aj sad maco, ostavi tu pasuljcinu lepo i dobro me saslusaj sada.I sta onda? Kuvas pasulj zajedno sa njom?![]()
awwwwwMmmrnjau![]()
Sta ti je moć zamisljanjaJa mislim da bih odmah poceo da prskam. Svuda okolo, po telefonu, po plafonu, po komsiluku, na nos bih prskao.
Sta je , bre, u tome originalno? Pa bolje me pitaj odmah bi li se hopa cupa ..To valjda jeste originalan pocetak komunikacije? Osim, ako te muz iznervirao ili je retrogradni merkur u rastu....
Eto, imam par krpelja na sebi...Tako da nije tu poenta koliko originalno on tebe pita, nego koliko originalno ti odgovoris. He he he he
Originalno u rangu ćao lepasi daj pic.hke znam da imašSta je , bre, u tome originalno? Pa bolje me pitaj odmah bi li se hopa cupa ..
Sta je , bre, u tome originalno? Pa bolje me pitaj odmah bi li se hopa cupa ..
Sta ti je moć zamisljanja![]()