Svaka cas.. mora da je bio toliko dobar kada ga se ne secam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mada nigde, ali nigde nisam videla bolja kola nego u NK... Svi voze dobra kola.. Ili sam se ja druzila sa pogresnim ljudima... Jedino cega me je jako strah u NK su ''kvartasi'' koji, cini mi se, nisu vise tako opasni kao ranije, a mozda su jos opasniji samo ja nisam skontala... Ko drzi karting stazu u Nk, extra je.... I svaki momak je extra gradjen.. Bila sam sa dva momka iz Nk... Nisu kavaljeri ali, kada zagrabes ispod povrsine, veliki su romanticari...
ja sam zaljubljena, tj. volim jednog momka iz NK, al nesrecno.....![]()
Da nije taj mozda Jovo zmaj .????????
ja sam zaljubljena, tj. volim jednog momka iz NK, al nesrecno.....![]()
Cestitam sto ih znas sve.. To stvarno treba postici, jer nigde u Crnoj Gori nisam videla boljih frajera nego u NK iskrena da budem...
Mada su valjda upravo zbog toga i najistripovaniji!!!!!!
tell me please... u koga? možda ga znam?! ja znam sve zgodne momke iz nikšića8-)
ne bih bas ovako javno, a i dosta je stariji od tebe....... tako da ga mozda i ne znas... ali je tako divan... :wink:
Cestitam sto ih znas sve.. To stvarno treba postici, jer nigde u Crnoj Gori nisam videla boljih frajera nego u NK iskrena da budem...
Mada su valjda upravo zbog toga i najistripovaniji!!!!!!
A sta su niksicani ako nisu crnogorci.. I u Beranama sam bila par puta i uopste mi se ne svidjaju, bez ljutnje vas iz berana, ali mnogo je na severu i bas se razlikuje od ostatka crne gore... bar sam ja stekla takav utisak
jel to sto se razlikuju od ostatka crne gore dobro ili lose? i sto e tice kompleksa manje sredine sigurna da ih nemaju samo beranci imaju! imaju i niksicani u odnosu na podgoricani... i to ne ostaje samo u granicama crne gore... ide to i mnogo sire....
u nikšiću ima mnogo šta novo- to je uglavnom kriminal.. maloljetnici obili neku prodavnicu ili šta je već, jednom od vlasnika kafića ''Cats'' po treći put digli auto u vazduh.. i mnogo toga joššš...
Niksicani su sad poceli da se tripuju na kriminal iz devedesitih godina sto je u Berane proslo prije 5-6 godina..