Šta ima novo u Nikšiću?

mada nigde, ali nigde nisam videla bolja kola nego u NK... Svi voze dobra kola.. Ili sam se ja druzila sa pogresnim ljudima... Jedino cega me je jako strah u NK su ''kvartasi'' koji, cini mi se, nisu vise tako opasni kao ranije, a mozda su jos opasniji samo ja nisam skontala... Ko drzi karting stazu u Nk, extra je.... I svaki momak je extra gradjen.. Bila sam sa dva momka iz Nk... Nisu kavaljeri ali, kada zagrabes ispod povrsine, veliki su romanticari...

imamo vrx kola- na svakom ćošku možeš viđeti po nekolika najnovija džipa.. samo da mi je znat' odakle ovom narodu tol'ke pare.. a i kvartaša imamo za izvoz.. - mada sam ja sa njima odlična-...:lol:a što imamo momke.. to je za priču..:lol::shock:

jel to sto se razlikuju od ostatka crne gore dobro ili lose? i sto e tice kompleksa manje sredine sigurna da ih nemaju samo beranci imaju! imaju i niksicani u odnosu na podgoricani... i to ne ostaje samo u granicama crne gore... ide to i mnogo sire....

jel to sto se razlikuju od ostatka crne gore dobro ili lose? i sto e tice kompleksa manje sredine sigurna da ih nemaju samo beranci imaju! imaju i niksicani u odnosu na podgoricani... i to ne ostaje samo u granicama crne gore... ide to i mnogo sire....

Naravno da je dobro sto se razlikujemo od njih, ipak mi nijesmo crnogorci......... a ovi dolje utripovani crnogorci pate od kompleksa vise vrednosti iza kojeg se krije kompleks nize vrednosti.....

ej sanja, jesi ti to imala neka losa iskustva pa tako komentarises..... iskreno ja volim niksicane, a znam i par njih iz berana i zaista su dobri.... i nemanja je u pravu.. nemaju niksicani kompleks u odnosu na podgoricane, nemaju razloga za to zbog toga sto su daleko bolji od njih......

Back