Šta ima novo u Nikšiću?

sad cu ukratko da vam ispricam kakvo je stanje u našem gradu nikšiću bez laži i prevare....narod nam je kako kažu lud i sa svim se kačite ali sa nama nemojte (sala mala). Ovako pivaru su kupili neki stranci ( isti su vlasnici niksicke pivare i apatinske pivare (jelen piva)) zeljezarin veciniski vlasnik je "englez" neki. boksite je takodje kupio neki stranac, mlin skoro i da ne radi....pozoriste pregasilo...napravljena nova autobuska, bulevar, neke manje ili vece ulice, trg se renovira zgrada po neka nikla itd....e sad vam se iz ove price cini kao da se gradi u nasem gradu....dok je god DPS na vlasti cijela crna gora ce da dusi i place ali zato ce nasa "mila" podgorica da se gradi i gradi i tako vec 30 godina. Za to vrijeme je u podgorici niklo 300 zgrada a u niksicu 3 zgrade....ako imamo sto god para to moramo da saljemo podgorici da se ona gradi jer izgleda niste dosli u crnu goru ako ne dodjete u podgoricu....put nikisc- risan se gradio 18 godina 18 kilometara i jedva zavrsen da je srece sav bi se sredio i iz niksica do mora bi trebalo manje od 45 minuta.....zatim niksic - zabljak se u istoriji crne gore nece napraviti dok god je podgorica ispod nas....kako stvari stoje sve se bojim da ne probiju kako put podgorica - zabljak mada sa dps-om je danas sve moguce....ali sta cemo mi smo go ***** za podgoricu tamo idu milijarde i milijarde a kod nas stotine i stotine evra...i ne samo kod nas vec i po cijeloj crnoj gori....ali sta cemo zivjecemo dok se ova vlast ne promijeni, a nece u skorije vrijeme kako stvari stoje....zato nam tako da kazem podgorica ide na onu stvar ne meni nego cijeloj crnoj gori ali moramo da zivimo i ako nam ima goreg i podmuklijeg naroda od podgoricana ja cu da umrem sad....ali ****** sta cemo stvari su takve kakve su a katastrofalne su....gledan npr srbiju (jagodina, beograd, kraljevo, valjevo, novi sad, kragujevac ....) sve lijepi gradovi bre a kod nas podgorica i ostalo sranje nad sranjima zbog toga prije bih umro nego studirao u podgorici a prije bi postao ***** nego zivjeo u podgorici kad prodjem dusa me boli sve grade od nasih para...da kako mogu da im zgrade premjestim i stavim kod nas jer grade se od para crne gore, od para podgorice se ne grade vecod para cijele nase glupe smrdljive podgorice...samo toliko

jer izgleda niste dosli u crnu goru ako ne dodjete u podgoricu....

veoma iscrpan izvestaj....... :) :wink: da li verujes da sam obisla veci deo CG, a nikada nisam bila ni u PG, ni u NK....... iskreno u pg i nemam zelju da odem i pored silnih poziva od strane meni dragih ljudi koji dole zive, upravo zbog tog nekog mentaliteta koji i meni jako smeta... oni su kao najboji, najpametniji,..... malo sutra.... a zato imam veliku zelju da vidim NK...... zao mi je sto letos nisam stigla bar na dan da dodjem u vas lepi grad, ali nadam se da imati priliku...... veliki pozdrav i poljubac od mene za NK ......... :)

e ljudi, bila sam u NK jednom u svom zivotu... Svideo mi se grad, mislim ni protiv jednog grada nemam nista protiv, ali Nk mi nekako ima dusu i sarm (ala serammmmm)... Ali stvarno... Mada to sto se tice ulaganja, stvarno, u NK se bas ne ulaze, mada nigde, ali nigde nisam videla bolja kola nego u NK... Svi voze dobra kola.. Ili sam se ja druzila sa pogresnim ljudima... Jedino cega me je jako strah u NK su ''kvartasi'' koji, cini mi se, nisu vise tako opasni kao ranije, a mozda su jos opasniji samo ja nisam skontala... Ko drzi karting stazu u Nk, extra je.... I svaki momak je extra gradjen.. Bila sam sa dva momka iz Nk... Nisu kavaljeri ali, kada zagrabes ispod povrsine, veliki su romanticari... Toliko iz NS... Pozdrav za Nk pa se kuckamo na forumu...

Back