Sta ima novo u Kragujevcu?

1. Ne shvataj sve bukvalno... zafrkavam se malo... mada pomenuta situacija zna da bude nezgodna.
2. Romantikom nikada nisam smatrao veceru u restoranu pogotovo ne onaj deo dok cekam posluzenje, a krce mi creva. Postoji mnogo boljih nacina da se stvori atmosfera odredjenim gestom ili cinom jednostavno svuda je oko nas. :ok:
3. To je bilo za neupucene koji nisu bili na proteklom forumskom okupljanju.
4. Odoh sad da nastavim da knjizim :besan2:

P.S. Za ono izvodjenje u kafanu drzim vas za rec. :per:

Poslednja izmena:
1. Ne shvataj sve bukvalno... zafrkavam se malo... mada pomenuta situacija zna da bude nezgodna.
2. Romantikom nikada nisam smatrao veceru u restoranu pogotovo ne onaj deo dok cekam posluzenje, a krce mi creva. Postoji mnogo boljih nacina da se stvori atmosfera odredjenim gestom ili cinom jednostavno svuda je oko nas. :ok:
3. To je bilo za neupucene koji nisu bili na proteklom forumskom okupljanju.
4. Odoh sad da nastavim da knjizim :besan2:

P.S. Za ono izvodjenje u kafanu drzim vas za rec. :per:

1) :plez: :zplez: mora on meni uvek da protivreči, pa jest kako da te shvatim nego ozbiljno kad mi deluješ opasno :zplez: hhhmmmm nema veze zgaziću te ja :zplez:
2) Taj deo ćeš jednom da mi objasniš, očigledno sam nailazila na drugačije
4) idi knjiži i nezaboravi da treba da predaš zavšni u ovoj godini :zplez: :plez: :cmok2:

ZA KAFANU pa moraš da budeš dobar i da zaslužiš :zplez:

Epa ljudi ja sam se najavio da dolazim devojci, bolje tako nego posle da se ljuti sto se nisam javio:evil:

Bicu u vasem gradu u subotu tako da jedva cekam da upoznam vas grad i naravno da vidim svoje zence:zag: A da moram da zovem da rezervisem u nekom restoranu, ali otom potom javicu vam kad se to desi. Ajde pa u zdravlje!

"Peron" u centru grada, tvoja devojka sigurno vec zna gde se nalazi vagon u centru kod Krsta...lep provod , lepo od tebe sto si se setio da joj ulepsas praznik...

Danas me nasmejalo u centru gde su vec postavili tezge za prodaju "poklona", idu iza mene mladic i devojka, onako gusto da se prodje i tek ce on njoj : Sto li je ova guzva, pa nije sad Nova godina?"...a ona ce njemu :"Pa za nekoliko dana je 8.Mart!"...onda su zacutali oboje:hahaha::dash:

po ukusu bi ti preporucio palacinkarnicu kod Zelengore,svejedno dali slane ili slatke,stim da je lepo tamo sedeti samo kad mozes napolju da uzivas.Ambient ti je dobar u Peroncetu. Najbolje je probaj jedno i drugo,neces da se pokajes
IMG_0366-1.jpg

IMG_0364-1.jpg

i obavezno da javis kako si presudio
6728611621955621-1.jpg

"Peron" u centru grada, tvoja devojka sigurno vec zna gde se nalazi vagon u centru kod Krsta...lep provod , lepo od tebe sto si se setio da joj ulepsas praznik...

Danas me nasmejalo u centru gde su vec postavili tezge za prodaju "poklona", idu iza mene mladic i devojka, onako gusto da se prodje i tek ce on njoj : Sto li je ova guzva, pa nije sad Nova godina?"...a ona ce njemu :"Pa za nekoliko dana je 8.Mart!"...onda su zacutali oboje:hahaha::dash:
lele pa kad pre opet 8 mart
7447-2-1.gif

Back