Sta ima novo u Kragujevcu?

Zatvorena ulica Save Kovacevica od Rode do Sajmista, radovi na sanaciji u toku, kada bude pustena zvace se Bulevar.....:)

2yyxflc.jpg

Zdravo treba mi pomoc u vezi izlaska u vasem gradu, devojka mi studira u Kragujevcu i zelim da je iznenadim za 8 mart, da dodjem da je izvedem negde, samo sto ja nikad nisam bio i ne znam gde su neka opustena, romanticna mesta.Nesto gde bi mozda rezervisao sto za nas dvoje ili tako nesto slicno. Ako neko zna neko tako romanticno mesto ako moze da mi kaze, da joj ulepsam 8 mart stvarno bi bilo super. Hvala na pomoci

Zdravo treba mi pomoc u vezi izlaska u vasem gradu, devojka mi studira u Kragujevcu i zelim da je iznenadim za 8 mart, da dodjem da je izvedem negde, samo sto ja nikad nisam bio i ne znam gde su neka opustena, romanticna mesta.Nesto gde bi mozda rezervisao sto za nas dvoje ili tako nesto slicno. Ako neko zna neko tako romanticno mesto ako moze da mi kaze, da joj ulepsam 8 mart stvarno bi bilo super. Hvala na pomoci

Prijatelju savetujem ti da se ipak najavis za slucaj da ne prodjes TI iznenadjen... ono, cura ti navatala cimera :eek:

Salim se malo, nemoj da shvatis ozbiljno :ok:

Nego cure pa dobro da ste me obavestile za te restorane :lol:
Nego kad cemo da pravimo to pizza vece?

Prijatelju savetujem ti da se ipak najavis za slucaj da ne prodjes TI iznenadjen... ono, cura ti navatala cimera :eek:

Salim se malo, nemoj da shvatis ozbiljno :ok:

Nego cure pa dobro da ste me obavestile za te restorane :lol:
Nego kad cemo da pravimo to pizza vece?

...hhhhhhmmmmmmmmmmmmmmm...
1) upropasti čoveka (to jest ne unosi sumlju u vezu na daljinu ja znam kako je to) :dash: cccccc ajde u ćošak da se stidiš...
2) nisi nas ni pitao za restorane :zplez:,a i ovo su restorani za intimnu atmosferu (znaš ono u dvoje) :mrgreen: tebe ćemo da vodimo u kafanu...
3)ajde da se gledamo svi a za pica veče polako znamo mi da si ti naša vrednica....:cmok2:

1. Kakva crna sumnja samo realnost, kad god izadjem u KG spopadnu me neke studentkinje, bas bi mi bilo neprijatno nakon konaka kod neke da pijem jutarnju kafu sa njenim ucveljenim deckom sa sve buketom u rukama i pravim se cimerom ili ti kolegom sa faxa :besan2: a jos ako moram da ga tesim :eek:

2. Romanticna atmosfera :think: restorani su za krkanje i samo za krkanje u restoran prvenstveno idem da se ozderem ko covek, a posle toga ako bas treba da se gube kalorije iskljucivo sat i po nakon klope nikako ranije u suprotnom zna da bude nezgodno :bljak::twisted:

3. Dajte neki predlog na ONOJ temi... a, da sam vrednica za pica vece jesam ma ko kako protumacio :twisted:

Poslednja izmena:
1. Kakva crna sumnja samo realnost, kad god izadjem u KG spopadnu me neke studentkinje, bas bi mi bilo neprijatno nakon konaka kod neke da pijem jutarnju kafu sa njenim ucveljenim deckom sa sve buketom u rukama i pravim se cimerom ili ti kolegom sa faxa :besan2: a jos ako moram da ga tesim :eek:

2. Romanticna atmosfera :think: restorani su za krkanje i samo za krkanje u restoran prvenstveno idem da se ozderem ko covek, a posle toga ako bas treba da se gube kalorije iskljucivo sat i po nakon klope nikako ranije u suprotnom zna da bude nezgodno :twisted:

3. Dajte neki predlog na ONOJ temi... a, da sam vrednica za pica vece jesam ma ko kako protumacio :twisted:

1) ti si nenormalan i luđi no što sam te skapirala...
2)pa dobro bre valjda dok ne dođe ta klopa možeš malko da se smeškaš,trepćeš i očijukaš sa osobom s druge strane stola,aaaaaauuuuuuuuuu bre vi muškarci nemate pojma šta je romantika...
3)nema šta i kako da se protumači obećao si da praviš pizzu...

Back