Sta ima novo u Kragujevcu?

cheers.gif
Ziveli!

hm,evrospki grad... a ja mislio da za to trebaju muzeji i kultura :think:

Ne ponosim se cinjenicom da je grad "bogatiji" za prilicno povecanje broja stanovnika u poslednjih 15 godina, jer nam ni mrvicu kulture nisu doneli ti "dosljaci", ali duboko verujem da ce se dogoditi ekspanzija pomenutih vrednosti koje GRAD cine evropskim kada sa stranim kapitalom i novim savremnim gradjevinama dodje i prilican broj skolovanih ljudi...ne mislim da ce to biti brzo, ali ce naredne generacije to sigurno osetiti.
Pronaci cu i vest iz generalnog urbanistickog plana do 2015 gde se u uzem centru planira izgradnja koncertne dvorane svetskog ranga...pa napred kulturo, ali publika je malo zatajila...

Propadanje ovog grada i cele drzave je trajalo suvise dugo i duboko,vi to odlicno znate,i ako ovde ima bilo ko da ne moze da ceka ili mu se cini suvise smesno neka lepo ode da zivi u neku obecanu zemlju a nas prave KRAGUJEVCANE neka ostavi.:bye::bye::bye:

Ja se ovde osecam odlicno i u sadasnjem vremenu !:ok:

ja sam razocarenje pre nego sto sam se rodio, mama i tata se razocarali kad su culi da ce me dobiti, ali eto...
ako cemo o tome ko je odakle, ja se ponosim time sto sam iz grada koji je imao kanalizaciju pre nego sto je kragujevac postojao...
a o tome ko je PRAVI kragujevcanin, dalo bi se raspravljati...

Zivot je pun izbora, i mi smo svi tu gde jesmo, ukoliko nekome nije dobro neka se i vrati odakle je dosao ili neka promeni mesto zivljenja....ali se ne mogu sloziti sa tim da se bilo ko podsmeva odredjenim informacijama!
Tema je otisla u Off topic sto meni uopste nije bila namera, iz kojih razloga ste izazvali ovakav tok je vas izbor!
Ja cu i dalje nastaviti da pisem, pokusavajuci da se drzim teme i doprinesem konkretnim informacijama.

KRAGUJEVAC JE PRESTONICA.....PA SAD KAKO HOĆETE!

Pa to je uglavnom strana muzika,nekad komercijalna nekad ne.Dolazi i DJ u zavisnosti od dana u nedelji ali daleko od toga da smo u nekom haus fazonu.Pre se radi o tome da ne idemo na narodnjake.
A preko dana-koja su in mesta za kafu?

hmmm... Pa znas kako na raspolaganju ti je cela pesacka zona od pionira, Zelengore pa do ureda jes da nije nesto velika, ali je puna raznoraznih lokala od kojih oko18- -19h ne mozes da prodjes tuda, mislim rulja ljudi, ali zar to danas nije IN.:cool::cool::cool:

Ma, pojedini pokusavaju u prepoznatljivom stilu 90-tih (ko je veci patriota) uvesti temu ko je veci Kragujevcanin. da li neko ko se rodio tu, a roditeljji mu dosli iz neke zapizdine na nekoj od obliznjih planina i otkad je rodjen nije qrcom mrdnuo za kg, osim sto ovde napise par komentara po principu "kako nam je lep grad" i agituje politicki za nekog lopova, ili onaj ko nije rodjen u kragujevcu, vec u gradu koji postoji skoro 2000 godina i otkad je dosao da zivi ovde bori se za ovu zemlju i ovaj grad, organizuje aktivno politicka i kulturna desavanja, organizuje koncerte, zurke, modne revije i izlozbe i sl.
... i kao sto rekoh jednom davno seljak nije geografski pojam, to je dijagnoza...
a ko je veci kragujevcanin... ma boli me uvo

Back