twigy
Domaćin
- Poruka
- 4.599
e pa Jaco,nocas smo dobili repete
E, pa ovo je pravi biser

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e pa Jaco,nocas smo dobili repete
cele zime ga nije bilo,e sad naslo svaki dan da pada,a naravno imam i slobodne dane ihhhhhhhh
ne znam majke mi dal neko vise mrzi sneg i zimu od mene, cim grane sunce meni je raspolozenje bolje
pozdrav drugari..nema me jer restauriram kombi sa drugom...pri kraju smo. Odemo rano u armiju, posle armije na plac kod druga i radimo do kasno. Sinoc oko 2pola3 cini mi se, smo dosli...
al nesam vas zaboravija
p.s. tvigi, tebe i mene ne vole basopet sam biJo nabovan cim te pomenem
heheh
ekstra, kao one emisije na diskaveriju!
a jel to bio nečiji stari kombi koji ste preuredili, ili ste ga (kao na diskaveriju) kupili polovnog starog pa sredili?
svaka čast, nije da se nešto razumem, ali baš izgleda kao dosta posla samo za dvojicu ljudi.
Ne se sEkiraŠ...bas me zabole ko me voli a ko ne
....
E, znas da sam videla tamo da se bakĆes sa onim Ficinim kombijem:rolleyes:...
javi kad krenete džadomda![]()
se sklonimo na bezbedno mesto, he,he,..a 'oće li biti ono kao kod Paje i Jareta pogon, ili...???
pohvala i tebi,pa ti znas i ljutski da se ponasas,pozdravekstra, kao one emisije na diskaveriju!
a jel to bio nečiji stari kombi koji ste preuredili, ili ste ga (kao na diskaveriju) kupili polovnog starog pa sredili?
svaka čast, nije da se nešto razumem, ali baš izgleda kao dosta posla samo za dvojicu ljudi.
i nemoj da zaboravite da promenite sat za 1 sat unapred,jb 60 minuta mi se skracuje san
pohvala i tebi,pa ti znas i ljutski da se ponasas,pozdrav