Sta ima novo u Kragujevcu?

492599opgjc1oen4-1.gif

pozdrav drugari..nema me jer restauriram kombi sa drugom...pri kraju smo. Odemo rano u armiju, posle armije na plac kod druga i radimo do kasno. Sinoc oko 2pola3 cini mi se, smo dosli...

al nesam vas zaboravija :D

p.s. tvigi, tebe i mene ne vole bas :D opet sam biJo nabovan cim te pomenem :D heheh

pozdrav drugari..nema me jer restauriram kombi sa drugom...pri kraju smo. Odemo rano u armiju, posle armije na plac kod druga i radimo do kasno. Sinoc oko 2pola3 cini mi se, smo dosli...

al nesam vas zaboravija :D

p.s. tvigi, tebe i mene ne vole bas :D opet sam biJo nabovan cim te pomenem :D heheh

Ne se sEkiraŠ;) ...bas me zabole ko me voli a ko ne:mrgreen:....
E, znas da sam videla tamo da se bakĆes sa onim Ficinim kombijem:rolleyes:...
javi kad krenete džadom
!auto.gif
da
se sklonimo na bezbedno mesto, he,he,..a 'oće li biti ono kao kod Paje i Jareta pogon, ili...???

ekstra, kao one emisije na diskaveriju!
a jel to bio nečiji stari kombi koji ste preuredili, ili ste ga (kao na diskaveriju) kupili polovnog starog pa sredili?
svaka čast, nije da se nešto razumem, ali baš izgleda kao dosta posla samo za dvojicu ljudi.

Drug je kupio kombi za 350eura. I vodili smo borbu uglavnom da bi mogao da ide. I jednog dana resimo da ga sredimo malo, da ga ocistimo dublje i skinemo prostirke sve i naidjemo na ogromne rupe unutar kombija. Od tad - restauracia. Mnogo smo se mucili. Previse. Evo produkta.
Zgazicu te ovim kombijem :D

evo jos nekih slika sa postavljenim sedistem:

Nas posao je gotov. Posle nekoliko meseci muka, patnje, truda gotov kombi. Ostaje jos prednji trap, muzika i felne.

evo slika kako izgleda kombi...

Sedista presvukao moj otac:

sedista su dobro ispala. Malo problema pri montiranju, ali dobro je ispalo :D

oboreno srednje sediste za ulazak pozadi

Zadnje sediste. Taj deo gde je azma treba da presvucemo sutra i da se stavi drugi deo sedista.

Moj otac je ipak zadrzao naslone od skaja. Dobro je ispalo.

Lajsne postavljene

Konacno, uz malo muka montirani branici i na prednji branik nosac za tablicu i tablica.

I zadnji branik postavljen

to je to ljudi... ostale jos neke sitnice. Aprila 18. istice registracija, tako da mozda ne dodjemo na ficijadu na Novom Beogradu 20. aprila :( pa sam se smorio samo tako :(

pozdrav

Ne se sEkiraŠ;) ...bas me zabole ko me voli a ko ne:mrgreen:....
E, znas da sam videla tamo da se bakĆes sa onim Ficinim kombijem:rolleyes:...
javi kad krenete džadom
!auto.gif
da
se sklonimo na bezbedno mesto, he,he,..a 'oće li biti ono kao kod Paje i Jareta pogon, ili...???

heheh, mogu da vas provozam nekad ;) jos prednji trap da se sredi i moze se ide na duge staze :D

idemo u EU kod naseg sugradjanina :D ako ce nas primi :D

i nemoj da zaboravite da promenite sat za 1 sat unapred,jb 60 minuta mi se skracuje san

Meni bre vanilko to sve isto, budim se sama u 6.15 kako god da navijes sat, to je cudo jedno....ne umem da objasnim...posle me kunu okucani,pa cak i ovi moji sprat nize kako im smeta kada pustam vodu po kuci.....:-):neutral::-(

....e, odoh bre, laku noc....treba da legnem da bi ustala, he,he,...:shock:

..........................................novo je da je našoj twigy rođendan....................
...............TWIGY SREĆAN TI RODENDAN DA TI SE SVE ŽELJE ISPUNE I SVI SNOVI OSTVARE......
...........................KIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS...................

Back