Sta ima novo u Kragujevcu?

bodzi, ne zezaj nego dolazi!
ako bas hoces stavi feredzu!
ma daj... e ne mogu zbog nane, e ne mogu zbog taje, e ne mogu zbog dade e ne mogu zbog zabi... ma ajde
pa ni ja ne mogu da skupim 5 komada dobrih u glavi, pa nikom nista, sto? racunam na tebe, nemo da ti dolazim tamo za usi da te izvlacim!!!!

.........................hehehehe sad sam se slatko, nasmejala doći ću u neki djugi put, nemogu izvadili su mi 3 prednja zuba, iz kuće izlazim samo do najboljih prijatelja i kumova, i sa zubićima sam izgledala strašno a bez njih kao da se spremam za film strave i užasa.....................

:D
zar upravo nisam rekla da je sve stvar dogovora? :p uživajte u forumu i ne sekirajte se mnogo. mogu da vam obećam da, sve dok svi budemo bili korektni, neće biti konflikata. tome se nadam i od starih, poznatih korisnika, kao i od onih koji će se forumu krstarice tek priključiti.

.....................moj tužni smajlić je moja stvar možda se tako osećam trenutno, a i iskrena da budem nisam oduševljena, ja ne mislim da je pojava moderatora negativna pojava već bespotrebna jer smo na pdf kg svi poprilično odrasli i nevređamo se i nevidim potrebu za moderatorom, bez ljutnje devojko ali zar ti nije bez veze da budeš moderator tamo gde i nisi baš poželjna ( da nekažem nešto gore) da sam na tvom mestu ja bih tražila da budem moderator nekog drugog pdf-a...............................

poštovana bodzi, poželjna ili ne, ja se mogu samo ponadati da će naša saradnja biti dobra, i da neće biti potrebe za daljim komentarima tog tipa.
biću tako slobodna da vas podsetim da, pored korisnika, ovaj forum "naseljavaju" i administratori, odnosno korisnici kojima je dat zadatak da osiguraju poštvanje pravila na kojima je forum zasnovan i da učine svim korisnicima foruma boravak prijatnim. tek u zajedničkom radu ovaj forum postaje ono što se od njega i očekuje - mesto za razmenu mišljenja, za druženje i razonodu.
nadam se da smo svi došli do tog zaključka učestvovanjem na forumu.
ukoliko ima bilo kakvih pitanja, rado ću vam odgovoriti ukoliko mogu.

.........................draga moja ja nisam debil pravila sam pročitala i znam ko sve "naseljava" forum, uzgred ono nije bio komentar sa moje strane već savet i nisam ti ništa uvredljivo rekla već sam se setila koliko su ljudi bili ogorčeni tvojim progonom nekih forumaša pa sam ti najprijateljskije dala savet a ti lutko shvati kako hoćeš, samnom niti si imala problema niti ćeš, niti ću sebi dozvoliti da koristim terminologiju i ponašanje koje se netoleriše na forumu.......................

kako biste vi to rekli, ćufto?

Искрено: "Ја сам сад овде газда а ви се, с опроштењем, 'ебите. Сад сам модератор на сва 4 подфорума на којима је БАНда најактивнија и има да их прцам до судњега дана. А не можете ми ништа, њањањаааааа:razz::razz::razz::razz::razz:"

to je sve što se od vas i očekuje, poštovana bodzi, niko nije tražio ništa više, niti će.
žao mi je što tako mislite, ćufto, no zaista na to ne mogu da utičem.
nadam se da ovaj forum zbog mog moderatorstva neće biti neprijatno mesto za boravak. opet, ne želim da poreknem uticaj koji svi mi imamo u ostvarivanju toga ;)
nadam se da nema zabune.

to je sve što se od vas i očekuje, poštovana bodzi, niko nije tražio ništa više, niti će.
žao mi je što tako mislite, ćufto, no zaista na to ne mogu da utičem.
nadam se da ovaj forum zbog mog moderatorstva neće biti neprijatno mesto za boravak. opet, ne želim da poreknem uticaj koji svi mi imamo u ostvarivanju toga ;)
nadam se da nema zabune.

.............................devojčice neću ti se obraćati više a nemoj ni ti meni to će biti njabolje, samo ću ti reći hvala što mi persiraš to je lepo jer se neznamo lično a i starija sam od tebe, ali nemaš pravo da napišeš da se to OČEKUJE od mene ti mi nisi ni mama ni tata ni dete da imaš pravo da očekuješ išta od mene, ti si samo moderator i nemoj previše da pridaješ tome, danas si ti sutra neko drugi,iznad popa postoji vladika ;)...........................

Back