300sparta
Zainteresovan član
- Poruka
- 233
pa ja ko da sam mamio bananama,pa se pojavili i ovde na pdf-u KG-a majmuni..............
i pre svega gde nam je Twigy
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razgovaraju dvojca pijanih inzenjera fabrike automobila Zastava u kafani:
-A jel' znas ti zasto si TI direktor?
-Zasto?
-Zato sto nisam JA!
...ovo je kratak osvrt na Bodzin komentar....
pa ja ko da sam mamio bananama,pa se pojavili i ovde na pdf-u KG-a majmuni..............
..........................znači ja ti ličim na majmuna..............
.........................pa twigy je bila i otišla verovatno zato što je videla novost..............
pa do danas je bio prijatanpoštovana, nadam se da razumete da ovde ipak predstavljam i moderatorski tim koji, iako ja možda nemam nikakva očekivanja od vas, ima. i ne samo od vas, već od svih učesnika foruma. u pravilniku stoji da ste na to čak i obavezni, ne samo da se to od vas očekuje. žao mi je ako nisam bila dovoljno jasna po tom pitanju.
volela bih još i kada ovaj razgovor ne biste shvatili lično, no, to je još jedno od pitanja na koje ne mogu da utičem.
jako mi je drago što ovaj forum posećuju i stariji od mene.
nadam se da će i vaš i moj boravak ovde biti jednako prijatan.
poštovana, nadam se da razumete da ovde ipak predstavljam i moderatorski tim koji, iako ja možda nemam nikakva očekivanja od vas, ima. i ne samo od vas, već od svih učesnika foruma. u pravilniku stoji da ste na to čak i obavezni, ne samo da se to od vas očekuje. žao mi je ako nisam bila dovoljno jasna po tom pitanju.
volela bih još i kada ovaj razgovor ne biste shvatili lično, no, to je još jedno od pitanja na koje ne mogu da utičem.
jako mi je drago što ovaj forum posećuju i stariji od mene.
nadam se da će i vaš i moj boravak ovde biti jednako prijatan.
300sparta:pa do danas je bio prijatan
a mozemo i ujedinjenim snagama da je izbacimo
![]()
gledam po ovim gradovima na forumu si popularnija od ovog cike![]()
![]()
..............sjušaj vanilko pošto se ti nisi rodio i živeo u srbiji pa verovatno neznaš ima jedna poslovica, narodna izrekla koja glasi :"Nečačkaj mečku.....", vodi računa šta pišeš nemoj da popiješ disciplinsku, hehehehe.........
A pošto naša mečka ima prilično osjetljivu ........, ima da pljušte banovi8-)8-)8-)