Sta ima novo u Kragujevcu?

poštovana, nadam se da razumete da ovde ipak predstavljam i moderatorski tim koji, iako ja možda nemam nikakva očekivanja od vas, ima. i ne samo od vas, već od svih učesnika foruma. u pravilniku stoji da ste na to čak i obavezni, ne samo da se to od vas očekuje. žao mi je ako nisam bila dovoljno jasna po tom pitanju.
volela bih još i kada ovaj razgovor ne biste shvatili lično, no, to je još jedno od pitanja na koje ne mogu da utičem.
jako mi je drago što ovaj forum posećuju i stariji od mene.
nadam se da će i vaš i moj boravak ovde biti jednako prijatan.

poštovana, nadam se da razumete da ovde ipak predstavljam i moderatorski tim koji, iako ja možda nemam nikakva očekivanja od vas, ima. i ne samo od vas, već od svih učesnika foruma. u pravilniku stoji da ste na to čak i obavezni, ne samo da se to od vas očekuje. žao mi je ako nisam bila dovoljno jasna po tom pitanju.
volela bih još i kada ovaj razgovor ne biste shvatili lično, no, to je još jedno od pitanja na koje ne mogu da utičem.
pa do danas je bio prijatan

..................aj' oladi samo sam ti bre dala savet, zaboravi da sam išta rekla...........................
.......................ovde sam da se zezam a ne da mi diže pritisak kojeko..................
............................ZABORAVI DA SAM TI IŠTA REKLA, AKO HOĆEŠ OBRIŠI SVE TE PORUKE, RADI ŠTA GOD HOĆEŠ.............................

a mozemo i ujedinjenim snagama da je izbacimo
2B21F85D686DCA89ABABB70386C95-1.jpg

Back