Sta ima novo u Kragujevcu?

gefeliciteerd15-1.jpg
evo i mene iz Kragujevca,lepo kao i uvek
hi3-2.gif

Thumb_Dr_Kuljanin_Stanovi(3).jpg

Nastavljeni radovi na zgradi koja je trebala da bude zavrsena 2005 godine....:ok:

I jos nesto....

"...Robna kuća do Nove godine

Rekonstrukcija lanaca robnih kuća Beograd, pa i one u Kragujevcu, biće završena do 20 decembra. Kragujevac će dobiti još jedan moderan trgovinski centar po ugledu na italijanski Koin
Kompletna rekonstrukcija lanaca robnih kuća ''Beograd'' u Srbiji, koja će koštati 70 miliona evra, biće završena do 20. decembra, saopštila je direktorka ove kompanije, zadužena za odnose sa javnošću, Jelena Ćetković.

Kompanija će zadržati prepoznatljivo poslovno ime, ali će, uz instrukcije stručnjaka poznatog italijanskog lanca robnih kuća ''Koin'', prerasti u moderan prodajni centar...":klap:

...................ja se čula sa jacom a rekla sam i zexy-ju da neću moći doći jer radim i u nedelju ali to i nije najveći problem moram na operaciju pa mi hirurg rekao da moram da mirujem i nesmem da vozim, neznam samo kako ću da mirujem kad imamo frku na poslu............

Čujem danas na vijestima da hoće neki aerodrom da prave u Kragujevcu?

Da, dobro si cuo...

Fijat donosi niz prednosti Kragujevcu

(Tanjug)

Zamenik gradonačelnika Kragujevca Nebojša Zdravković najavio je danas niz novina koje će doneti sporazum o ulaganju "Fijata" u Fabriku automobila "Zastava", i taj grad "pretvoriti u vodeći u Srbiji u tehničkom i tehnološkom smislu".

Realnost je, rekao je Zdravković, da Kragujevac dobije aerodrom jer će dolaskom "Fijata" frekvencija dolazaka i odlazaka poslovnih ljudi biti značajno povećana.
"Predlog itaijanskog proizvođaca u pregovorima koji se vode je da se uvede direktan let Torino-Beograd, preko Kragujevca", naveo je on, podsetivši da ugovor o zajedničkom ulaganju Vlade Srbije i "Fijata" treba da bude potpisan u prvoj nedelji septembra, u prisustvu najviših zvaničnika dve države.
Italijanski partner zahteva i da ceo grad bude pokriven bežičnom internet mrežom i niz drugih tehničko-tehnoloških resenja koje će Kragujevac u tom smislu svrstati u vodeći grad u Srbiji, rekao je Zdravković, koji je u timu za pregovore sa "Fijatovim" predstavnicima.
On je podsetio da predstoji izgradnja deonice auto puta Kragujevac - Batočina sa obilaznicom, kao i da će u fabričkm krugu biti podignuta nova Energetika i trafo-stanica.
U potpunosti će, kazao je, biti rekonstruisana železnička pruga Kragujevac -Lapovo i pruga u fabričkom krugu.
"Dolazak 'Fijata' znači novi početak za čitav metalski kompleks ne samo u Kragujevcu već celoj Srbiji koja će postati centar automobilske industrije u jugoistočnoj Evropi", rekao je Zdravković gostujući u programu Radio Kragujevca..."

Back