3.14159..
Početnik
- Poruka
- 2
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupio pre 3god recimo, nostalgija me povukla al nisam oduševljen bio, za 3 dana sam sakupio kredite i kupio najveći brod tada, mislim da je bio 200m I dan kasnije prestaoelite dangerous, ajoj koja je to navlakusa za mene
Uradili su sjajno, ko zna kolko cu se zadrzati na ovoj igri.
Sredili su sad igru ja je uzeo 4 godine kasnije da ispeglaju gameplay, ovo je fenomenalno. Ja evo igram dve nedelje daleko sam od dobrog srednjeg
broda kamoli nekog velikog. Stos je da kada uzmes brod treba ti jos mnogo para da doteras brod da bude kako treba i sad ima sletanje na planete
pa lovci iz broda i inzenjeri koja moras da pronadjes da ti dorade brod. Tu su i egzoticna oruzja i ostalo sto moze da unapredi brod.
Ah onda ja to nemam, ne pada mi napamet da radim upgrade....Ja sam uzeo preko steam-a, ima ekspanzija horizons koja donosi sve te novitete.
Ja sam je uzeo za 6 i po evra sada na crni petak. Ide bozcni popust uskoro.
jasno mi je zašto si i odustao.Taj početak je nekako malo dosadan...u principu postaje zanimljivo tek kad stigneš u Whiterun pa malo posle troga kad te pošalju da ubiješ prvog zmajaJa sam skyrim igrao kada je izasao do izlaska iz pecine i na putu malo setao i smorio se.
ja se posle milion godina vratio na Skyrim...a da me pita čovek zašto ne bih znao da odgovorim tačno jer je puna onih čuvenih bethesdinih bagova,i grafika nije nešto kad se gleda po današnjim standardima...ali ima neki svoj šarm...to i može da se nađe bukvalno mod za skoro sve što ti duša poželi![]()
Inače za Elder Scrolls sam se zaitereovao tek od Oblivena i to samo zato što Patrik Stuard radeo glas za cara Uriela Septema i tako se navuko na bogati lor
Pa nikako da skupim pare za neku bolju grafičku inače bih to već inastalirao...mada ni ovako nije previše strašnoImaš teksture za igru da skineš negde, mislim da su 100gb ili tako nesto, igra izgleda sa njima bolje nego bilo koja nova igra, al ti treba zver od grafičke da potera.

ja se posle milion godina vratio na Skyrim...a da me pita čovek zašto ne bih znao da odgovorim tačno jer je puna onih čuvenih bethesdinih bagova,i grafika nije nešto kad se gleda po današnjim standardima...ali ima neki svoj šarm...to i može da se nađe bukvalno mod za skoro sve što ti duša poželi
Inače za Elder Scrolls sam se zaitereovao tek od Oblivena i to samo zato što Patrik Stuard radeo glas za cara Uriela Septema i tako se navuko na bogati lor

Potseca me na Age Of Pirates. Nisam igrao.Skoro su proslavili 10 mil. igrača, pa me baš interesuje da li ima naših da je igra?