Sta i kako da radim, jer ovako ne ide vise

i teta Hellen je sponzoruša...iako i ona radi...:lol::lol::lol:

:zper:

Вазда била! :zcepanje:

А иначе, оно за позоришта и галерије бих толерисала! ;)
Замисли када би он очекивао да гледам са њим фудбалско првенство јер жели ''да у свему проводимо заједничке тренутке''....:sad2:
Или још горе - да ме води на утакмице?! :sad2::sad2:

На пецање - може! Али не пре 7 ујутро! :mrgreen:

i ja sam sponzorusha :D
ako me frajer koga sam relativno skoro upoznala pozove na kafu ili mi ponudi piće očekujem da je spreman i da plati
naravno da važi i obrnuto, kada ja zovem
i u životu mi se nije desilo ništa drugačije od toga
i bilo bi mi šokantno da se desi, a najšokantnije kada bi se desilo u situacijama u kojima ja nisam imala love za ponuđeno piće pri ruci, a bilo je i toga
ako se sa nekim poznajem malo bolje i provodim više vremena, to je naravno druga priča

Ako se bavis umetnoscu zaista mogu da razumem da ti je neshvatljivo da neko ne voli pozoriste, knjige itdd...posebno ako je bavljenje istom tvoj stil zivota....
Ako su pak to samo tvoja interesovanja...e onda smatram da malo preterujes....ne cini mi se da su ti kriterijumi mnogo strogi, ali nije ok ako si mnogo iskuljuciva i ne pruzis im sansu...
I da kojim slucajem moram da biram izmedju ta tri frajera sa kojima si izasla...izabrala bi onog sto te pitao zasto imas toliko knjiga....mozda bi kroz duzu pricu i druzenje shvatila da i on voli da cita, mozda bi se zainteresovao a mozda prosto ne voli da cita, sto naravno ne znaci da je los covek...
Onaj sto je sam placao racun, pokazao je svoj karakter..bar meni bi bilo dovoljno da me odbije.:roll:..a frajeri sa stomacinama ....paaa..no comment...:confused:

e a sad stvarno
opet čitam prvi post
i vidim da izlaziš, a ne upoznaješ ljude, nego ih uglavnom upoznaješ preko drugarica
prvo, ja sam takođe drugarica i svojim drugaricama ne bih nabacivala bezveze frajere. što verovaatno znači da ih one ne vide kao tako loše prilike. ali to nije tako bitno, a i ne mora da znači.
drugo, to da li će ti ljudi prilaziti i pokušavati da ostvare dublji kontakt sa tobom, to uopšte nema neke značajne veze sa izgledom... ako deluješ i osećaš se raspoloženo, nasmejano, razigrano, otvoreno, opušteno, komunikativno... prilaziće ti... ako ne, neće...

Poslednja izmena:
Tvoje pitanje, usamljena, je šta i kako da radiš;
moj odgovor je: živi stvaran život, a stvaran život se ne nalazi ni u pozorištu ni u knjigama.
Kako ti nije dosadno da dva tri puta nedeljno ideš u pozorište??!! Pa nema dovoljno različitih pozorišta i predstava da bi bilo zanimljivo...
Ja mislim da treba da analiziraš svoj život i navike, meni deluješ kao dosadni snob - knjige, pozorište, bože moj, ti si obrazovana intelektualka - pa šta?! O čemu razgovaraš sa ljudima sa kojima izađeš uveče - vidiš li i njih, žive ljude sa njihovim vrlinama, manama, problemima ili pričaš samo o junacima iz romana i operskim primadonama?
Izvini ako sam gruba, ali i ja sam obrazovana intelektualka, a ljudi me vole zbog moje vrline da slušam, a to je ljudima potrebno - prijatelji koji ih vide, čuju i shvataju.

Немаш ти високе већ смешне критеријуме.
На ситницама отписујеш људе.
Ја имам високе критеријуме. Није ми битно какву музику слуша, да ли има завршен факултет, да ли иде у позориште, да ли има или не стомак, не бројим књиге. Али, важно је какав је човек, колико је способан, духовит, вредан, да ли има стила, колико је реалан, да ли има циљ, какав би био отац и муж, да ли спреман на компромис, породичан или порочан...
Одведи ти њега у позориште некад, можда му се свиди.
А тај што те пита за књиге... Можда је мислио шта ће ти толике књиге ТУ. Моје су по орманима и у викендици, не волим да ми гуше простор. Битно је шта сам прочитала а не да то некоме потурам под нос.
Онај што ти је дао 150 динара... Данас су мушкарци често збуњени кад је плаћање у питању (као што ја ни после годину дана на форуму не знам како треба да стоји даска на веце шољи). Можда није хтео да те увреди, јер си еманципована девојка која држи до себе, можда је имао лоше искуство са плаћањем, у смислу да су његове раније девојке инсистирале да плаћају саме.
Оно што хоћу да ти кажем, немој сваког момка да отпишеш "на један".
Постоји ту много можда и зашто. Дај им другу шансу. Сазнаћеш зашто су неке ствари такве, добила би објашњење за све, које би ти се можда и допало.
:neutral:

pa ti kao da si mene opisala!

И бити усамљен не значи бити сам. ;)

:aha:

Paranoid Schizophrenia - "A type of schizophrenia characterized by delusions of grandeur, paranoia, hallucinations, jealousy, hostility, aggressiveness, unfocused anxiety, argumentativeness, and, in severe cases, detachment from reality to the point of autism."

Paranoidna šizofrenija - "Vrsta šizofrenije koju karakterišu zabluda veličine, paranoja, halucinacije, ljubomora, neprijateljsko raspoloženje, agresivnost, nefokusirana anksioznost, prepiranje, a u teškim slučajevima, odvajanje od stvarnosti do tačke autizma.”

:aha:

Paranoid Schizophrenia - "A type of schizophrenia characterized by delusions of grandeur, paranoia, hallucinations, jealousy, hostility, aggressiveness, unfocused anxiety, argumentativeness, and, in severe cases, detachment from reality to the point of autism."

Paranoidna šizofrenija - "Vrsta šizofrenije koju karakterišu zabluda veličine, paranoja, halucinacije, ljubomora, neprijateljsko raspoloženje, agresivnost, nefokusirana anksioznost, prepiranje, a u teškim slučajevima, odvajanje od stvarnosti do tačke autizma.”
Све бих ја поднела осим љубоморе.:lol:

ne dopuštaš različitosti
ništa nema lošeg u tome što neko ne voli da čita ili ide u pozorište ili na izložbu
to ne znači da je duhom siromašan.
a za ovo plaćanje pića nemam reči. gde piše da on mora da ti plati?
isključiva si i ne daješ ljudima šansu i zato si sama.
eto
ili to ili ti je horoskop takav, da.

:worth: ooooo evo da se i ja jednom složim sa parkom.... Tako sam ja jednom stisla (bilo i malo alkohola, priznajem) i zažmurela na neke bitne stvari koje su mi do tada bile nezamislive, trebalo mi je hrabrosti, istina... ali ta veza traje 4 godine i meni je :heart: :heart: :heart:
P.S. I, da, moj dragi je samo sa školom 2x bio u pozorištu, jednom na operi, jednom gledali Kir Janju, i ja ga razumem što se njemu ne ideeeee.... :mrgreen:

Back