baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
i teta Hellen je sponzoruša...iako i ona radi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i teta Hellen je sponzoruša...iako i ona radi...![]()
Biti sam ne znaci biti i usamljen![]()
Немаш ти високе већ смешне критеријуме.
На ситницама отписујеш људе.
Ја имам високе критеријуме. Није ми битно какву музику слуша, да ли има завршен факултет, да ли иде у позориште, да ли има или не стомак, не бројим књиге. Али, важно је какав је човек, колико је способан, духовит, вредан, да ли има стила, колико је реалан, да ли има циљ, какав би био отац и муж, да ли спреман на компромис, породичан или порочан...
Одведи ти њега у позориште некад, можда му се свиди.
А тај што те пита за књиге... Можда је мислио шта ће ти толике књиге ТУ. Моје су по орманима и у викендици, не волим да ми гуше простор. Битно је шта сам прочитала а не да то некоме потурам под нос.
Онај што ти је дао 150 динара... Данас су мушкарци често збуњени кад је плаћање у питању (као што ја ни после годину дана на форуму не знам како треба да стоји даска на веце шољи). Можда није хтео да те увреди, јер си еманципована девојка која држи до себе, можда је имао лоше искуство са плаћањем, у смислу да су његове раније девојке инсистирале да плаћају саме.
Оно што хоћу да ти кажем, немој сваког момка да отпишеш "на један".
Постоји ту много можда и зашто. Дај им другу шансу. Сазнаћеш зашто су неке ствари такве, добила би објашњење за све, које би ти се можда и допало.
![]()
Па какав си?pa ti kao da si mene opisala!
И бити усамљен не значи бити сам.![]()
Па какав си?![]()
Све бих ја поднела осим љубоморе.
Paranoid Schizophrenia - "A type of schizophrenia characterized by delusions of grandeur, paranoia, hallucinations, jealousy, hostility, aggressiveness, unfocused anxiety, argumentativeness, and, in severe cases, detachment from reality to the point of autism."
Paranoidna šizofrenija - "Vrsta šizofrenije koju karakterišu zabluda veličine, paranoja, halucinacije, ljubomora, neprijateljsko raspoloženje, agresivnost, nefokusirana anksioznost, prepiranje, a u teškim slučajevima, odvajanje od stvarnosti do tačke autizma.”
Па и ниси. А имаш и добре полице... и тако...pa nisam losh kakih ima.
e a sad stvarno
opet čitam prvi post
i vidim da izlaziš, a ne upoznaješ ljude, nego ih uglavnom upoznaješ preko drugarica
prvo, ja sam takođe drugarica i svojim drugaricama ne bih nabacivala bezveze frajere
što verovatno znači da ih one ne vide kao tako loše prilike...
ne dopuštaš različitosti
ništa nema lošeg u tome što neko ne voli da čita ili ide u pozorište ili na izložbu
to ne znači da je duhom siromašan.
a za ovo plaćanje pića nemam reči. gde piše da on mora da ti plati?
isključiva si i ne daješ ljudima šansu i zato si sama.
eto
ili to ili ti je horoskop takav, da.
Aktivna sam drustveno, idem u pozorista,na izlozbe, bioskope, izlazim u grad skoro svakog vikenda , posecujem restorane, kafice ...