Sta i kako da radim, jer ovako ne ide vise

dobri momci( u sadasnjem vremenu) ne idu na koncerte klasike, balet... obicno odu neki jadnici da se samo time istaknu( veruj, non- stop idem). ili nisu sami :mrgreen:

i oni koji dobiju karte za dž :mrgreen:
Šta znam, imam dosta drugara koji su fini po ovim gore navedem kriterijumima (studirali književnost) i oni nemaju lovu za pozorište. A imaju posao... ali cene su takve da mu to dođe kao neki luksuz...

i oni koji dobiju karte za dž :mrgreen:
Šta znam, imam dosta drugara koji su fini po ovim gore navedem kriterijumima (studirali književnost) i oni nemaju lovu za pozorište. A imaju posao... ali cene su takve da mu to dođe kao neki luksuz...

ja sam za parolu- moze nabaviti karte pa makar 1 go!. ako sam ja mogla da radim i studiram, j...s musko koje ne moze! budu jeftinije karte preko zadruge ( ne secam se kada sam ja bila poslednji put u pozoristu :zcepanje:)
vise je finih momaka koji ne idu na skuposamplatiokartu mesta nego momaka koji tamo idu ;)

vise je finih momaka koji ne idu na skuposamplatiokartu mesta nego momaka koji tamo idu ;)

Uvek je tako i bilo... pa čekaj, ako postavljačica teme traži muškarca koji čita, voli pozorište i umetnost, koji je fin i osJećajan, to je u većini slučajeva muškarac koji nema novac (ako je mlad), ili ga nema mnogo (ako je sredovečan) - pogotovo ako mu je to i profesija :) Ovo iz iskustva :mrgreen:

i mnogo bolje prolazimo ;)
moj pokusaj emancipovanja je vise opisan
... inace, psiholozi kazu da je ljubav spoj 2 neuroze/ histerije ili sta vec

Da budem iskrena..mislim da su upravu...
palo mi je vec na pamet to...

vidim parove nikad ne mogu da shvatim sta njih povezuje..i vidim da oni jedan na drugom vrlo uspesno lece svoje komplekse....
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

imam jos svasta da kazem na ovu temicu...bas je zanimljivo...

evo sinoc sam bila u jednom klubu u mondeskom mestu na palzi blahblahblah...i u jednom momentu se zpaitam...da li su ovi ljudi parovi ili su tu ad hoc?

da su parovi, mislim da se ne bih to [pitala...elem...tesko se nalazi partner nowadays..fakat je, nije izmisljotina...

Ooo pa ne moze se tako kroz zivot draga usamljena. Mislim, ocigledno da moze ali vidis da ti se vec lupka o glavu. Kao sto bih rekla prijatelju, i tebi, sledi.. znas, nije lepo, kulturno a ni prihvatljivo za bilo koga ko sebe ceni, koliko ti, da neudostoji nekoga svojim prisustvom vise od jedanput jer taj nije nikada kupio kartu za pozoriste, ili mozda ima siri obim struka od tebe, ili ima svoja pravila koja se razlikuju od tvojih po pitanju placanja racuna na sastanku. Kada i ako shvatis da mozda svaki covek pojedinacno, njegov karakter, ima vise slojeva od afiniteta prema odredjenoj umetnosti, fizickog izgleda, itd. uocices da oni nisu toliko plitki i odbojni vec je moguce da taj problemcic lezi bas u tebi. To sto si lepuskasta, treniras, obrazovana, yada yada.. ne vredi ti ama bas nista ako si emotivno prazna ljustura, i ako ne znas da prozres ispod povrsine. E sad, treba biti dovoljno samokritican i iskren pa priznati to, ali eto za utehu, tada je lako.. ili bar lakse, ali prvo, sidji sa pedastala i smogni snage da hodas medju 'obicnim' ljudima, za pocetak.

Ovo je tacno!

Treba ljude gledati ljudski a ne kroz pozorsite i knjige...

Jer vas dvoje necete zivot provesti u pozoristu i citajuci nego deleci nesto drugo...a to da neces da se udajes je najobicnija glupost, svi normalni ljudi zele da imaju nekog pored sebe sa kim ce da dele emocije i misli...da ti ne zelis ne bi se tako osecala..usamljenom...i pusto pozoriste i knjigei filmove...nadji nesto ljudski sa covekom koji te zanima..pod jedan..jel ti se svidja?

kad sam upoznala mog momka...mi smo sticajem okolnosti provodili mnogo vremena zajedno pa smo se upoznali i nije moglo biti nekog foliranja i montiranja...pa smo odmah krenuli sa nekim opustenim pricama...kasnije mi je rekao kako sam ga mnogo nervirala kad sam glumila ludilo i fancy ribu... :)
kao zurke, knjige, bioskop, ludilo...

mislis da politicari sa zenama pricaju o politici...me ne razumem...treba ti neko s kim ces dobro da se osecas...da bis e dobro osecala sa nekim...moras sama sobom da budes zadovoljna...opustena...na primer..opusteno je da se upustis u komunikaciju sa nekim na trotoaru ili u na bazenu ili u prodavnici cipela...e sad...sto svi ljudi generalbo podozrevaju jedni od drugih...i sto samo pricaju o fudbalu, knjigama, poslu, dalekim destinacijama i politii..umesto da se bave sopstvenim zivotima...sto ti nejga ne pitas na primer..koja mu je najlepsa uspomena iz detinjastva..ili ko su mu najbolji prijatelji..jel ima sestree, bracu itd...o knjigama moze da prica svako...i da pomislis wow kako je pametan nacitan i obrazovan..a u stvari je fancy mrcina...opusti se malo...pocni da se bavis zivotom..a ne umetnoscu...

2 godine i nije neki period da bi očajavala zbog njega..... A i šta su kriterijumi, kad srce zakuca brže?-ništa ... padaju u vodu kao i sve ostalo.... Tako da je moje lično mišljenje da ne treba da trčiš za ljubavlju, jer će ljubav doći sama po sebi .... na mala vrata ..... kad se najmanje budeš nadala.

Usamljenost je samo jedan od načina da se izrazgovaraš sama sa sobom i shvatiš šta ne želiš u životu .....

Ovo mi je zapalo za oko :lol: Izgleda da nju nijedan nije privukao na prvi pogled, nije se stvorila hemija............racionalizuje zaljubljenost, trazi prema razumu, a ne prema emocijama........na silu bi htela i zato ne daje sansu.
Imam i ja svojih strasti, ali ne ocekujem da ih muskarac deli sa mnom i ne bih volela da non stop budemo zajedno kao creva. Ljudima (nekim npr. meni :D) treba i malo slobode, prostora da disu. Sta fali da npr. on gleda fudbal, a ja se bavim svojim aktivnostima?

Back