Duboko u tebi
Domaćin
- Poruka
- 3.414
meni nema mekika
a vidi tebe sta ceka kad dodjes
Pogledajte prilog 303846
ne brini pero nisi ti nastradao![]()
Jao hocu...!!!! :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni nema mekika
a vidi tebe sta ceka kad dodjes
Pogledajte prilog 303846
ne brini pero nisi ti nastradao![]()
bećemo sad baš sve detalje da iznosimo
Pero el ti stoji nemica iznad glave![]()
Slobodno kaži .![]()

Jao a danas topli senvichi.... NJam, njam!![]()

) Aleksej sad se snadji šta sam htela da kažem 
Sutra kad kreneš na posao kupuješ jednu mekiku za mene uslikaš je i pošalješ na pp.
Kad ne mogu da je jedem barem da je gledam pa da se jedem što ne mogu da je jedem
( ala sam objasnila) Aleksej sad se snadji šta sam htela da kažem
![]()
KAda idem na posao ne prolazim pored te pekare...
Inace se ne bih dvoumio. Ovuda sam prolazio kada sam radio u staroj firmi. A nova je na drugu stranu i nema tako lepih mekika...
Verujte mi jeo sam razne, ali ove su najbolje...
A inace u toj pekari ima 13 vrsta bureka... 

Eh...KAda idem na posao ne prolazim pored te pekare...
![]()
Inace se ne bih dvoumio. Ovuda sam prolazio kada sam radio u staroj firmi. A nova je na drugu stranu i nema tako lepih mekika...
Verujte mi jeo sam razne, ali ove su najbolje...
A inace u toj pekari ima 13 vrsta bureka...
A sto ne jedes sutra da nije neki post?
Ma znam ja sta ti hoces da kazes...![]()

Sledeci vikend opet idem da gledam kuce po selima, pa cu ici na tu stranu, i vec zamisljam kako cu da maznem mekiku za dorucak...
![]()

Pa se ne jedim...
Salim se. Ali generlano, ja bih sto pre, ali bolje da se strpim malo, pa polako da nadjem nesto... PA bice za koji mesec. A do tada, valjda se necu previse ugojiti od mekika... Jao mekikaaaaaaa...
Haha, ne birini ti za mene, ja imam brz metabolizam, a i trosim se!A i to sto bude viska, ode samo u stomak, a za prave zene to je sexy...
Pa se ne jedim...
NIsam jos nasao kucu, ne zurim se, mislim zurim se, cim deportujem mamu, dovodim mladu![]()
Salim se. Ali generlano, ja bih sto pre, ali bolje da se strpim malo, pa polako da nadjem nesto... PA bice za koji mesec. A do tada, valjda se necu previse ugojiti od mekika...
![]()
Kad te pritisne samoća a i glad, dovešćeš ti odma mladu da ti pravi mekike

Što se smeješ ja to isto htela da ti napišem pa reko ajd prvo se skući pa ćemo te lako oženitiKad te pritisne samoća a i glad, dovešćeš ti odma mladu da ti pravi mekike
![]()
p.s. Povedi nekad i majku da bira kuću a ne samo ti, ipak će ona živeti u njoj![]()

MA dobro, nije to nista lose, nego nisam ja u tom fazonu...
Mada ko zna, kada pritisnu nevolje...
Ma vodicu je kada napravim uzi izbor...Necu je baciti negde sigurno bez da joj se svidi.
![]()

Dobro veče ,malo sam se oporavio.![]()
e ebeš takvo muško koje ne može da se povrati dva dana u normalu 
Da si poslusao nas recept oporavio bi se i pre...![]()