Sta doruckuju Novosadjani

Sutra kad kreneš na posao kupuješ jednu mekiku za mene uslikaš je i pošalješ na pp.
Kad ne mogu da je jedem barem da je gledam pa da se jedem što ne mogu da je jedem :sad2:
( ala sam objasnila :zcepanje:) Aleksej sad se snadji šta sam htela da kažem :lol:

Eh... :sad2: KAda idem na posao ne prolazim pored te pekare... :( :( Inace se ne bih dvoumio. Ovuda sam prolazio kada sam radio u staroj firmi. A nova je na drugu stranu i nema tako lepih mekika... :( Verujte mi jeo sam razne, ali ove su najbolje... :) A inace u toj pekari ima 13 vrsta bureka... :)

A sto ne jedes sutra da nije neki post? :)

Ma znam ja sta ti hoces da kazes... ;)

Eh... :sad2: KAda idem na posao ne prolazim pored te pekare... :( :( Inace se ne bih dvoumio. Ovuda sam prolazio kada sam radio u staroj firmi. A nova je na drugu stranu i nema tako lepih mekika... :( Verujte mi jeo sam razne, ali ove su najbolje... :) A inace u toj pekari ima 13 vrsta bureka... :)

A sto ne jedes sutra da nije neki post? :)

Ma znam ja sta ti hoces da kazes... ;)

Kakav post, sutra ako baš hoćeš da znaš idem da kupim najlepšu mekiku u mom gradu, nećeš ti meni praviti zazubice :ljuta:
Barem sada kod nas ima svega i svačega, od mekika pa do pečenog praseta :zper:

Sledeci vikend opet idem da gledam kuce po selima, pa cu ici na tu stranu, i vec zamisljam kako cu da maznem mekiku za dorucak...

:kuvar5::rostilj::jede::jede2:

Još nisi izabrao kuću? Ne žuri, treba sve što je u ponudi da pogledaš pa tek onda da odlučiš.
Ugojićeš se koliko jedeš :mrgreen:

Jao mekikaaaaaaa... :sad2:

Haha, ne birini ti za mene, ja imam brz metabolizam, a i trosim se! :twisted: A i to sto bude viska, ode samo u stomak, a za prave zene to je sexy... :cool: Pa se ne jedim... :D

NIsam jos nasao kucu, ne zurim se, mislim zurim se, cim deportujem mamu, dovodim mladu :rotf: :hahaha: Salim se. Ali generlano, ja bih sto pre, ali bolje da se strpim malo, pa polako da nadjem nesto... PA bice za koji mesec. A do tada, valjda se necu previse ugojiti od mekika... :D

Jao mekikaaaaaaa... :sad2:

Haha, ne birini ti za mene, ja imam brz metabolizam, a i trosim se! :twisted: A i to sto bude viska, ode samo u stomak, a za prave zene to je sexy... :cool: Pa se ne jedim... :D

NIsam jos nasao kucu, ne zurim se, mislim zurim se, cim deportujem mamu, dovodim mladu :rotf: :hahaha: Salim se. Ali generlano, ja bih sto pre, ali bolje da se strpim malo, pa polako da nadjem nesto... PA bice za koji mesec. A do tada, valjda se necu previse ugojiti od mekika... :D

Što se smeješ ja to isto htela da ti napišem pa reko ajd prvo se skući pa ćemo te lako oženiti :mrgreen: Kad te pritisne samoća a i glad, dovešćeš ti odma mladu da ti pravi mekike :lol:
p.s. Povedi nekad i majku da bira kuću a ne samo ti, ipak će ona živeti u njoj :aha:

Što se smeješ ja to isto htela da ti napišem pa reko ajd prvo se skući pa ćemo te lako oženiti :mrgreen: Kad te pritisne samoća a i glad, dovešćeš ti odma mladu da ti pravi mekike :lol:
p.s. Povedi nekad i majku da bira kuću a ne samo ti, ipak će ona živeti u njoj :aha:

:D MA dobro, nije to nista lose, nego nisam ja u tom fazonu... ;) Mada ko zna, kada pritisnu nevolje... :lol:

Ma vodicu je kada napravim uzi izbor... ;) Necu je baciti negde sigurno bez da joj se svidi. :)

:D MA dobro, nije to nista lose, nego nisam ja u tom fazonu... ;) Mada ko zna, kada pritisnu nevolje... :lol:

Ma vodicu je kada napravim uzi izbor... ;) Necu je baciti negde sigurno bez da joj se svidi. :)

Misliš ovako nešto :zcepanje:

mladozenja.jpg

veruje ne veruj, ali glavobolja i mucnina ce sigurno proci za minuta dva ako POPIJES sad jednu rakiju /najbolje bi bilo isto ono sto si sinoc pio/
veruj mi pero ne salim se
posel teraj bez alkohola ceo dan i jedi sta hoces
vidices, nam mamurluka :ok:

a kod mene, saren astal :D
domaca 'leba, premazana sa svapskim sirom, malo kobaja, tanko kulena , snita paradajza, ali deblja, pa odgore povrh svega deca dodala i malo majoneza :D

znam, ali sta da radim :D

Back