Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Znate šta, da sam znala da vam toliko stvari smeta ne bih se ni trudila... :? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tuzni_patak:-kad kuka na svoju majku , a znaš da nesmeš ni da budeš za ni protiv.....tj. možeš ali je glupo....
Kako te ne moze iznervirati? :shock:inspirion:mislim da me devojke ne mogu iznervirati.Osim poznanica i prijateljica.E tad me nervira isto sto i kod muskaraca.
Tuzni_patak:Evo sugestija mojih gostiju:
-kada prestane da ćuti
-kada se plaši majmuna
-kada je nervira svež znoj muškarca
-kada leži na krevetu kao mrtva kobila , a želi seks
-kada te isteruje iz sobe jer ima da uči , a posle ide kod drugara i drugarica
-kad nezna kad joj je vreme
-kad uhvati u mašinu i bude dosadna kao proliv
-kad sluša savete solo opajdara , kako zadržati i ostvariti pravu ljubav
-kad kuka na svoju majku , a znaš da nesmeš ni da budeš za ni protiv.....tj. možeš ali je glupo....
chokolada:Kako te ne moze iznervirati? :shock:inspirion:mislim da me devojke ne mogu iznervirati.Osim poznanica i prijateljica.E tad me nervira isto sto i kod muskaraca.
Julian_Duranona:Mudro zboris...
Ej, nemoj da me nerviras...! Znas...?!
A šta misliš, koliko puta ona isto tebi radi?stonex:Primetio sam da ustvari nije greska u mojoj zeni vec u meni . Kada slusam neku ili neke zene kako se nalupaju gluposti , kada veruju u traceve koji su prosto nemoguci i ostale gluposti onda me te zene ne nerviraju . To mi je nekako prirodno . Valjda sto nisu moje . Ali kada moja zena ucestvuje u takvim razgovorima gledam je onako ispod oka i mislim " O Boze , kakvu sam ja glupacu ozenio " . Valjda dok smo se zabavljali nisam to primecivao jer sam bio , ***** li ga , zaljubljen valjda . Ali kada smo se vencali polako sam poceo da se budim iz sna i razocarao se u sebe (" gde su mi oci bile " ). Sada cutim i trpim .
I ponekad usisavam . Lepse mi valjda da slusam brujanje usisivaca nego njene gluposti .![]()
Captain Jack Sparrow:Eh draga moja vecina zena nemora nista da uradi novo sem da bude ono sto jeste ...
nazalost![]()