Šta devojka ili žena treba da urade da bi vas iznervirale

Tuzni_patak:
Evo sugestija mojih gostiju:

-kada prestane da ćuti
-kada se plaši majmuna
-kada je nervira svež znoj muškarca
-kada leži na krevetu kao mrtva kobila , a želi seks
-kada te isteruje iz sobe jer ima da uči , a posle ide kod drugara i drugarica
-kad nezna kad joj je vreme
-kad uhvati u mašinu i bude dosadna kao proliv
-kad sluša savete solo opajdara , kako zadržati i ostvariti pravu ljubav
-kad kuka na svoju majku , a znaš da nesmeš ni da budeš za ni protiv.....tj. možeš ali je glupo....

e bre, teshko je biti zhena! mislim..to je zakljuchak

Primetio sam da ustvari nije greska u mojoj zeni vec u meni . Kada slusam neku ili neke zene kako se nalupaju gluposti , kada veruju u traceve koji su prosto nemoguci i ostale gluposti onda me te zene ne nerviraju . To mi je nekako prirodno . Valjda sto nisu moje . Ali kada moja zena ucestvuje u takvim razgovorima gledam je onako ispod oka i mislim " O Boze , kakvu sam ja glupacu ozenio " . Valjda dok smo se zabavljali nisam to primecivao jer sam bio , ***** li ga , zaljubljen valjda . Ali kada smo se vencali polako sam poceo da se budim iz sna i razocarao se u sebe (" gde su mi oci bile " ). Sada cutim i trpim .
I ponekad usisavam . Lepse mi valjda da slusam brujanje usisivaca nego njene gluposti . :lol:

stonex:
Primetio sam da ustvari nije greska u mojoj zeni vec u meni . Kada slusam neku ili neke zene kako se nalupaju gluposti , kada veruju u traceve koji su prosto nemoguci i ostale gluposti onda me te zene ne nerviraju . To mi je nekako prirodno . Valjda sto nisu moje . Ali kada moja zena ucestvuje u takvim razgovorima gledam je onako ispod oka i mislim " O Boze , kakvu sam ja glupacu ozenio " . Valjda dok smo se zabavljali nisam to primecivao jer sam bio , ***** li ga , zaljubljen valjda . Ali kada smo se vencali polako sam poceo da se budim iz sna i razocarao se u sebe (" gde su mi oci bile " ). Sada cutim i trpim .
I ponekad usisavam . Lepse mi valjda da slusam brujanje usisivaca nego njene gluposti . :lol:
A šta misliš, koliko puta ona isto tebi radi?
Verovatno ćuti jer si dobar u krevetu... pa neće da te izgubi jer si tako dobar i puno se trudiš... ili možda zato što niko kao ti ne ume da skuva pileći paprikaš... ili zato što ti uvek lepo opereš i ispeglaš jer znaš koliko ona to voli i zato ti ništa nije teško

Back