Sta da radimo sa babama?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zive ko metuzlemi 5 godina duze i po zakonu 10 godine pre odu u pemziju. I dok zive ne rade nista, eventualno rade ko shalterushe.
u srvbiji penzioni fond je pojeden, penzije za te sakerke ide iz budzeta.
radish za babushke kolega.
sta da se radi sa tom pojavom?

cim pocnes da na bilo koji nacin razmisljas o njima postajes deda a da nisi svestan :lol:

mlada krv, zategnuta koza, zvonki smeh... to je ono sta vraca veru u zivot a ne razmisljanje o salterusama i penziji :)

Pa dobro, to što si kusao supu sa čistim gaćama i što par meseci nisi morao da držiš dete u ruke se ne računa u profesionalu
To je pos'o koji Bog odredio jelte? Zna se šta radi muško a šta žensko, uostalom čime ti da ga dojiš?

Nego jel si malko razmišljao da ne dobijaju sve žene isto iako su kuvale supu i prale gaće i nosale decu?
Reknimo da žene od vojnih lica naslede 100% penziju a sve ostale umanjenu?
Jel to pošteno?

Šta da radimo mi ostali kad one shvate da će od nas da naslede umanjeno?
A i šta da radiš ako ona rikne?
Ko će da kuva supu, pere gače, čisti klonju?
Vidiš kako je to Bog lepo udesio sem ovo oko vojne penzije

au vidi koliko je sati, mora da je zakonjosao...
ajd proveriću ujutru jel bilo ono prvo (za rakiju) ili ovo drugo... (samo zaspo)

treba zabraniti odraslima na internet noću... stvaraju pometnju...
ne znam dal da zovem hitnu pomoć jer ako je ćorak još mogu da me tuže za lažno uzurpiranje službe

ccc...

a lepo ja kažem da se lockne ceo forum tokom večernjih sati
kao ono sa alkoholom posle 22h

ali uvek se nadje neko pametan kako eto to na internetu pa se javaljaju odbegli iz Amerike a tamo dan
pa onda oni mogu da piju jer kod njih nije 22h
Ja da sam u Americi boleo bi me Solunac da se javljam ovde

aj smiri se, definitvno si dokazao da nisi baba. nemam sa tobom rachuna

u redu, da ponovimo iz/od početka:

Pa dobro, to što si kusao supu sa čistim gaćama i što par meseci nisi morao da držiš dete u ruke se ne računa u profesionalu
To je pos'o koji Bog odredio jelte? Zna se šta radi muško a šta žensko, uostalom čime ti da ga dojiš?

Nego jel si malko razmišljao da ne dobijaju sve žene isto iako su kuvale supu i prale gaće i nosale decu?
Reknimo da žene od vojnih lica naslede 100% penziju a sve ostale umanjenu?
Jel to pošteno?

Šta da radimo mi ostali kad one shvate da će od nas da naslede umanjeno?
A i šta da radiš ako ona rikne?
Ko će da kuva supu, pere gače, čisti klonju?
Vidiš kako je to Bog lepo udesio sem ovo oko vojne penzije

Poslednja izmena:
problem sa ovim feminiziranim mladicima iz optadzbine koji se ovde naveliko bune. da postoji dobra mogucnost sa sam im tata. il da im je moj tata u stvari deda.
teme je ipak o babama a ne o njihovim kevama.
molim da se razume ozbiljniost teme

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back