Sta da radim?

Leon01@ ne bih ulazila u razloge zašto neko nekoga odbija-možda zaista nije sposobna za vezu, možda joj se on ne sviđa -pa mu je na bezbolniji način to servirala...Šta god da je u pitanju, ubeđivanje neće uroditi plodom.
Isključila sam onu varijantu da se femka, a možda je i to.

E ovako...Moja trenutna devojka sa kojom sam 10ak dana mi se mnogo svidja , ali ona je pre nekih mesec,dva izasla iz duge veze koja se zavrsila na najgori moguci nacin,on je ostavio....i sad ona meni govori da se plasi duge veze, i ja ne znam sta da radim, a mnogo mi se svidja i zelim sa njom dugu vezu...sta da radim, sta da jok kazem i da joj dokazem da zelim samo nju i da je necu povrediti..

Operi joj stopala u mlijeku od badema.

E ovako...Moja trenutna devojka sa kojom sam 10ak dana mi se mnogo svidja ,.
10 dana !!! :hahaha:

E
ali ona je pre nekih mesec,dva izasla iz duge veze koja se zavrsila na najgori moguci nacin,on je ostavio....i sad ona meni govori da se plasi duge veze, i ja ne znam sta da radim, a mnogo mi se svidja i zelim sa njom dugu vezu...sta da radim, sta da jok kazem i da joj dokazem da zelim samo nju i da je necu povrediti..
sa razbusenom polovnjacom??? o, boze :rotf:
slusaj te devojke su upropascene unistena im je dusa, nisu za kucu ,ti tu nista nisi kriv niti mozes sta da ucinis , trpaj i begaj i neka je nek zali bivseg jos 500god.

E ovako...Moja trenutna devojka sa kojom sam 10ak dana mi se mnogo svidja , ali ona je pre nekih mesec,dva izasla iz duge veze koja se zavrsila na najgori moguci nacin,on je ostavio....i sad ona meni govori da se plasi duge veze, i ja ne znam sta da radim, a mnogo mi se svidja i zelim sa njom dugu vezu...sta da radim, sta da jok kazem i da joj dokazem da zelim samo nju i da je necu povrediti..

da joj je stalo do tog tipa, ne bi odma ušla u vezu sa tobom.
kako možeš znati da žeiš dugu vezu sa nekim koga znaš 10 dana? :eek:

sve se čini da ste još mali, da ne kažem nešto drugo...

Budi dobar prema njoj, uz tebe ce lakse da preboli njega, a vremenom ce vidjeti da je nasla bolju partiju ;) I ne zamaraj se puno.

svaki dan buket ruza i tako mesec dana;)

Back