Sta da radim??

PLAVE OCI89

Početnik
Poruka
3
Caos narode
Treba mi savet jedan sta da radim povodom jednog decka?
Da pocnem ovako meni se vec mesec dana svidja neki decko koga sam primetila u diskoteci kada sam izlazila sa drugaricom.Raspitala sam se i saznala kako se zove i drugarica mi je rekla da ima fejs.U pocetku nisam htela da saljem zahtev al ipak posaljem.Prihatio me je za prijatelja posle nekog vremena sam ga bocnula pa ona lajkovala slike ,a on ni poruku da pita ko sam.Uzvrati na moje bockanje i samo lajkuje vezu.Inace nisam za tim muvanje preko neta malo mi je glupo i decije ali iskerno nemam petlju da mu pridjem kada izadjem , bojim se odbijanja.Razmisljam da mu posaljem poruku na fejsu , ali sta da napisem u njoj:roll:???
Nisam sigurna ali zadnji put kada smo izlazili ja bi rekla da je gledao prema mom stolu mada ne mora da znaci?
JEL IMATE SAVET VI NEKI A MENE?:)

Caos narode
Da pocnem ovako meni se vec mesec dana svidja neki decko koga sam primetila u diskoteci kada sam izlazila sa drugaricom.Raspitala sam se i saznala kako se zove i drugarica mi je rekla da ima fejs.U pocetku nisam htela da saljem zahtev al ipak posaljem.Prihatio me je za prijatelja posle nekog vremena sam ga bocnula pa ona lajkovala slike ,a on ni poruku da pita ko sam.Uzvrati na moje bockanje i samo lajkuje vezu.Inace nisam za tim muvanje preko neta malo mi je glupo i decije ali iskerno nemam petlju da mu pridjem kada izadjem , bojim se odbijanja.Razmisljam da mu posaljem poruku na fejsu , ali sta da napisem u njoj:roll:???
Nisam sigurna ali zadnji put kada smo izlazili ja bi rekla da je gledao prema mom stolu mada ne mora da znaci?

Kazi mu bre sta se pravis blesav jesi gay..ovako maximalna riba te startuje ti kuliras

Caos narode

:klap::klap:

volem ovake teme gde se zalazi u moj rejon :cool:

ali kao i svaki net muvator-baja-pro necu odavati tajne fejsabuk muvanja :mrgreen:

Meni nije jasno kako se ikome može dopasti osoba "na gledanje", samo na osnovu informacija koje dobije od drugarice i lepe slike u diskoteci.
Da si 99' godište pa i da razumem ali malo si matora za adolescentsko zaljubljivanje na daljinu.

Poslednja izmena:
Caos narode

A da ti njemu lepo priđeš kad ga sledeći put vidiš? :think: Predstaviš se i započneš neku priču? :think:

Meni nije bilo jasno kako se ikome može dopasti osoba "na gledanje", samo naosnovu informacija koje dobije od drugarice i lepe slike u diskoteci.
Da si 99' godište pa i da razumem ali malo si matora za adolescentsko zaljubljivanje na daljinu.

nebih se slozio...sta sad..svidi ti se neko,desi se..samo ne opravdam ljude koji ne ucine po tom pitanju nesto.probas hbg

Сви ке*ате нешто зато што је свима лако да кажу па приђи када нису они у питању, имаш људе и по 30 па кад прилазе некоме ко им се свиди им је фрка, а иначе то раде лагано...

Рекао бих ти скупи муда па му приђи, али си женско, па ти скупи оно што ви скупљате, и исцимај га да се видите.

A i vala, nije toliko matora :lol:

Ma ih vas fejs da ih ebo.... eto sad mu je kao bliskija a u suštini mućak, samo zamazivanje očiju... lepo kažem da ga pita. Ako joj kaže ''zato što si slatka/lepa/dobra riba/jebozovna'' znači zainteresovan je... ako je obriše i otera u k. onda znači nije zainteresovan... prosto! :lol:

Pa i ovde, ona hoce da ga kao prvo upozna, i da vidi da li bi bio zainteresovan...nije se bre jos zaljubila "na gledanje"
kako da dogovori sex, ako ga ne uopzna?

Ko to mnogo cita MIr Jam, a?

pile, ti i ja da otvorimo jednu kliniku...za bolne, forumaške raskide...
imale bismo pune ruke posla:zcepanje:
a znale bi i sve tračeve pritom, ma milina: )))

Hmmm...odlična ideja.
Pokreni temu "Ordinacija kod Pileta i Jane"...otvorena 24h, pružamo pomoć javno (na krsti) i preko pp-a. Izlečivost 99,9%. Za onaj 1% pitaću mog dilera lekova da pripomogne.:mrgreen:

Moto firme "Ono što mi ne uspemo da izlečimo, niko ne može".:rotf:

Back