Sta da radim?

by the way,
meni se desila slichna situacija.momak u koga je loodo zaljubljena moja najbolja drugarica(takodje njen ex),ju je iskulirao to veche.ona ga cimala da zajedno odu do grada.
tako da sam ja otishla sa njom,medjutim u povratku naletim na njega!
koji me je zagrlio i rekao da me voli,i da mu je jako drago shto me vidi,chak nishe nego nju!
kako me voli... uvek me je voleo,..bah,blah.. kako sam super.. savrshena.. itd..itd...
(do dushe i dok su bili zqajedno bio mi je chudan nachin na koji me shmeka,uvek me je cimao da idem sa njima,kad popije malo juri mene da grli ,a ne nju.. i uvek sam se osecala po malo glupavo zbog toga)
ovu situaciju sam joj rekla mozda mesc. dana kasnije.
na shta je ona popizdela NA MENE!
posle toga smo prestale da govorimo.

postoje istine koje nisu za sve ljude,a ni za sva vremena!

Za mene nije. Mogu da se lozim na 5 muskaraca u isto vreme, da, ali ljubav je nesto drugo.
I ne mogu da imam osecanja prema nekome i da se uprkos tome ponasam.
Ponasam se u skladu sa svojim osecanjima - ako se dvoumim (a jesam), bice obojica obavesteni ( i bili su). :)
Konstantno laganje je nesto sto stvarno ne mogu da radim jer je mnogo zamorno.

Ne pričam o loženju... Pričam o ljubavi, o osećanjima... O platonskoj vezi jer izabereš da budeš verna jednom od njih dvojice, a drugog izbaciš iz svog života... osim iz glave...
Nema tu laganja... Kad kažeš ovom što si ostala sa njim da ga voliš, to i misliš. Nikog ne lažeš i svi znaju na čemu su... Pa ipak...
Misliš da je to polupano razmišljanje? Pitam te jer vidim da si romantik kao ja, a opet čvrsto stojiš na zemlji...

Naravno, interesuje me i mišljenje drugih, ako žele da pričaju na tu temu... Jer je povezano sa postavljenom... Tj. predstavljena je kao takva, mada ja ne verujem da je u postavljenoj temi to u pitanju...

Ali čijeg duševnog mira? Tvog? Bićeš mirnija ako tvoj muž zna? Zašto?
Pa nisi ti ništa loše uradila u toj priči...

Znas kako, ja sam stvari postavila iz svog ugla...ja sam se licno jaaako lose osecala, kao da sam ja nesto lose uradila, bez obzira sto nisam...i jako mi je tesko bilo, imala sam osecaj da sam se nasla (zbog kretena) izmedju mm i njegove prijateljice....a uostalom, mm je skontao da se nesto desilo, i pitao me je sta...prema tome imala sam potrebu da kazem, da, radi svog dusevnog mira, radi podrske (kao sto ti ranije rece: i psihicke i fizicke), zbog poverenja koje gajim prema suprugu...ne da bih ja ispala SUPER RIBA koju svi zele...:cool:

Znas kako, ja sam stvari postavila iz svog ugla...ja sam se licno jaaako lose osecala, kao da sam ja nesto lose uradila, bez obzira sto nisam...i jako mi je tesko bilo, imala sam osecaj da sam se nasla (zbog kretena) izmedju mm i njegove prijateljice....a uostalom, mm je skontao da se nesto desilo, i pitao me je sta...prema tome imala sam potrebu da kazem, da, radi svog dusevnog mira, radi podrske (kao sto ti ranije rece: i psihicke i fizicke), zbog poverenja koje gajim prema suprugu...ne da bih ja ispala SUPER RIBA koju svi zele...:cool:

Ja sam to naravno karikirala, kao što često radim... Što ne znači da ti nisi super riba :D
Ali ako je tebe to potreslo, loše si se osećala, pa je još mm primetio da se nešto dešava, to je druga stvar.... Pogotovo što je tebe taj baš spopao....
Inače izjave kao sa početka teme, često nisu iskrene i nemaju nikakvu svrhu... Osim da rasture prijateljstvo...

Da...meni je bilo u stvari stalo da mm i kuma sacuvaju prijateljstvo...za njega me pravo zabole...ali zbog nje, moram da ga gledam...i kao sto rekoh, nije mi tesko...tako da mm zna, i zna kako da se postavi prema njemu...ona nista ne zna, i to mi je drago... :)

E ovako, prosto nisam znala gde ovu temu da postavim pa neka ostane ovde...
Imam jedan mali problem, a bih od vas zatrazila savet.
Pa da pocnem... Kao sto sam vec rekla, udata sam i imam cerku. Moja najbolja drugarica je takodje udata i ima dvoje dece. Ja i muz se veoma druzimo sa njima, cesto smo kod njih ili oni kod nas, izlazimo zajedno... Pre par dana, oni su dosli kod nas na rucak. Posle rucka, moj muz je skoknuo da kupi cigarete, drugarica je otisla u toalet, a ja sam otisla u kuhinji da pristavim kafu. Tada je u kuhinji usao muz moje drugarice, i da ne odugovlacim,rekao mi je da mu se svidjam, da sam prosto neodoljiva, da je oduvek zeleo da me ima, bla bla... prosto nisam mogla da verujem, mislila sam da se sali... znamo se 6 god i nikad nista nisam primetila ali eto... :dash:
Od tog dana izbegavam da se sretnem sa njim kao i sa drugaricom, stalno izmisljam neke razloge jer stvarno neznam kako da se ponasam:think:
O ovome ni muzu nisam nista rekla, a o drugarici da i ne pominjem... Sta da radim?:besna:

Prvo reci muzu, ne krij nista, da ne bi kasnije ispalo nesto drugo jer ne znas na sta je taj drugaricin tip spreman!
Kad ti zna muz, nastavi se druziti sa drugaricom ako ste stvarno dobre, ne govori joj nista, dovoljno pati sto ga ima takvog, a gada ignorisi.
Pridje li jos jednom sa spikom, samo pozovi muza pa da vam oboma isprica, vidjeces kako ce prestati zauvjek!
Bez uvrede, ali ocito te smatra lakom ili glupom ako ti se usudio prici tako. Preispitaj i ti sebe malo. Mozda si mu dala i povoda za tako nesto...
Da si stvarno djelovala ozbiljno i strogo drugarski, ne vjerujem da bi se usudio...

kako se zavrsi ova prica?

Rekla sam muzu sve, on je bio jako ljut ali sam nekako uspela da ga smirim, i naravno uopste nije posumnjao u mene jer zna kakva sam...
Drugarici nista nisam rekla, ali smo prestali da se druzimo sa njima, zapravo sveli smo druzenje na minimun... Ona cesto dolazi kod nas i pita nas zasto vise ne izlazimo kao pre, ali ja uvek nadjem neki izgovor... Posao, cerkica... :neutral:

Rekla sam muzu sve, on je bio jako ljut ali sam nekako uspela da ga smirim, i naravno uopste nije posumnjao u mene jer zna kakva sam...
Drugarici nista nisam rekla, ali smo prestali da se druzimo sa njima, zapravo sveli smo druzenje na minimun... Ona cesto dolazi kod nas i pita nas zasto vise ne izlazimo kao pre, ali ja uvek nadjem neki izgovor... Posao, cerkica... :neutral:

pametno i bezbolno...:neutral:

Back