lepa zgodna neophodna
Zainteresovan član
- Poruka
- 368
by the way,
meni se desila slichna situacija.momak u koga je loodo zaljubljena moja najbolja drugarica(takodje njen ex),ju je iskulirao to veche.ona ga cimala da zajedno odu do grada.
tako da sam ja otishla sa njom,medjutim u povratku naletim na njega!
koji me je zagrlio i rekao da me voli,i da mu je jako drago shto me vidi,chak nishe nego nju!
kako me voli... uvek me je voleo,..bah,blah.. kako sam super.. savrshena.. itd..itd...
(do dushe i dok su bili zqajedno bio mi je chudan nachin na koji me shmeka,uvek me je cimao da idem sa njima,kad popije malo juri mene da grli ,a ne nju.. i uvek sam se osecala po malo glupavo zbog toga)
ovu situaciju sam joj rekla mozda mesc. dana kasnije.
na shta je ona popizdela NA MENE!
posle toga smo prestale da govorimo.
postoje istine koje nisu za sve ljude,a ni za sva vremena!
meni se desila slichna situacija.momak u koga je loodo zaljubljena moja najbolja drugarica(takodje njen ex),ju je iskulirao to veche.ona ga cimala da zajedno odu do grada.
tako da sam ja otishla sa njom,medjutim u povratku naletim na njega!
koji me je zagrlio i rekao da me voli,i da mu je jako drago shto me vidi,chak nishe nego nju!
kako me voli... uvek me je voleo,..bah,blah.. kako sam super.. savrshena.. itd..itd...
(do dushe i dok su bili zqajedno bio mi je chudan nachin na koji me shmeka,uvek me je cimao da idem sa njima,kad popije malo juri mene da grli ,a ne nju.. i uvek sam se osecala po malo glupavo zbog toga)
ovu situaciju sam joj rekla mozda mesc. dana kasnije.
na shta je ona popizdela NA MENE!
posle toga smo prestale da govorimo.
postoje istine koje nisu za sve ljude,a ni za sva vremena!