M maja_bns Početnik Poruka 3 04.05.2004. u 21:32 - sta da radim? #1 Vec dugo mi se svidja jedan decko ali ne znam kako da on obrati paznju na mene.Sta da radim?
C Chernobill Domaćin Poruka 3.389 04.05.2004. u 21:35 - sta da radim? #2 Skini se gola i pocni da skaces ispred njega. Ali mozes i da mu to kazes. Moze i tako.
apotekarka Domaćin Poruka 4.684 04.05.2004. u 21:59 - sta da radim? #3 Chernobill: Skini se gola i pocni da skaces ispred njega. Ali mozes i da mu to kazes. Moze i tako. Kliknite za proširenje... Najjednostavnija rešenja su često i najbolja.
Chernobill: Skini se gola i pocni da skaces ispred njega. Ali mozes i da mu to kazes. Moze i tako. Kliknite za proširenje... Najjednostavnija rešenja su često i najbolja.
D dzulija_roberts Gost 04.05.2004. u 23:14 - sta da radim? #4 zeno! pa pozovi ga na kafu....!ne moras sama da je kuvas! tesko da cete odbiti (cak i ako ima lepsu polovinu)
zeno! pa pozovi ga na kafu....!ne moras sama da je kuvas! tesko da cete odbiti (cak i ako ima lepsu polovinu)
K kriger Zainteresovan član Poruka 316 05.05.2004. u 03:20 - sta da radim? #5 dzulija_roberts: zeno! pa pozovi ga na kafu....!ne moras sama da je kuvas! tesko da cete odbiti (cak i ako ima lepsu polovinu) Kliknite za proširenje... i to grand,vrlo bitno,a mozes i auto da dobijes sa putovanjem u Rio.
dzulija_roberts: zeno! pa pozovi ga na kafu....!ne moras sama da je kuvas! tesko da cete odbiti (cak i ako ima lepsu polovinu) Kliknite za proširenje... i to grand,vrlo bitno,a mozes i auto da dobijes sa putovanjem u Rio.
M Milow Aktivan član Poruka 1.196 05.05.2004. u 09:17 - sta da radim? #6 Chernobill: Skini se gola i pocni da skaces ispred njega. Ali mozes i da mu to kazes. Moze i tako. Kliknite za proširenje... Ja sam za prvu varijantu (licno)
Chernobill: Skini se gola i pocni da skaces ispred njega. Ali mozes i da mu to kazes. Moze i tako. Kliknite za proširenje... Ja sam za prvu varijantu (licno)
nevesela Zainteresovan član Poruka 272 05.05.2004. u 14:05 - sta da radim? #7 odmah rascisti tu situaciju jer ako previse budes razmisljala o njemu mozes se pakleno zaljubiti a da realno nemas nikakve sanse...
odmah rascisti tu situaciju jer ako previse budes razmisljala o njemu mozes se pakleno zaljubiti a da realno nemas nikakve sanse...
M Milow Aktivan član Poruka 1.196 05.05.2004. u 14:21 - sta da radim? #8 nevesela: odmah rascisti tu situaciju jer ako previse budes razmisljala o njemu mozes se pakleno zaljubiti a da realno nemas nikakve sanse... Kliknite za proširenje... Pametno receno
nevesela: odmah rascisti tu situaciju jer ako previse budes razmisljala o njemu mozes se pakleno zaljubiti a da realno nemas nikakve sanse... Kliknite za proširenje... Pametno receno