Sta da radim?

• Začetnik teme Začetnik teme cojka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a sta uopste znaci udati se??? potpisati papir???
ako se ovako vidjate svaki dan, delite probleme i brige...to je fakticki brak...tamo neki papiri i svadba na kojoj ce se neki tamo rodjak koga ne poznajes olesiti- ne znace nista...no (jedna za Neozbiljka): Degustibus non disputandum est!!!
;)

Kao prvo godine nisu bitne za to da li je neko spreman za brak ili ne. A drugo je shvatanje sta brak znaci. Neko se ne promeni i kad se venca. (Znam par muskaraca koji su nastavili da zive kao momci i kada su im zena i deca bili kod kuce.) Ja sam, takodje sa deckom skoro 5 godina, i udacu se kad zavrsim fakultet (uskoro), ali to ne znaci da cu odmah da rodim decu. To ce da saceka jos par godina, a za to vreme mogu sve da postignem (nadam se) da malo uzivam u zivotu bez obaveza, nadjem posao sl. A i to "udacu se" ne znaci da cu da se vencam, vec jednostavno da zivimo zajedno.
Tako da ako ti njega vec volis i mislis da ces moci da zivis sa njim slobodno se prepusti tome i ne obracaj paznju na to sta drugi misle. Ja sam imala puno problema skoro dve godine moje veze jer neke osobe nisu mogle da nas shvate, tj. da shvate zasto smo mi zajedno i nisu verovali da cu ja zavrsiti fakultet, vec da cu se udati jos davno jer i ja imam 24 godine, a moj dragi 36.

Back