Sta da radim sa sobom?

Putuj igumane i ne brini za manastir.Koliko si osjetljiv dobro si se i ozenio.Kad tebi bude dobro bice dobro svima oo tebe.....Ende....
To bi bilo to!
zene su samostalnije i organizovanije. ima puno zena u srbiji koje ostanu da paze i kucu i decu, uz to i rade dok muzevi odu u inostranstvo da rade. ne verujem da bi puno muskaraca pristalo da ostane u kuci i pazi decu, a da zena ode na duzi period da radi "vani"! ne kazem da nema, ali je retko!
E moji vi...:aha:

pele27 ako možeš da imaš dete - možeš (i moraš) sve. Ne mislim "moraš" u nekom lošem smislu, nego sama činjenica da si svoju bebu držao, čuvao...sve je ostalo lako. I mesec dana-to je ništa.Mali savet - pokušaj da ne piješ sedative, jer ćeš ih u inostranstvu teško naći. Samo napred!

Pozdrav svima :) Hvala na savetima.. Preziveh I to I gledam kako cu ponovo.. Prosto je to nesto bilo jace od mene, sva ta briga, pomesane emocije, ne znam ni sam. Trudio sam se da ih sto manje gledam preko telefona, pa I da ih cujem jer mi je bilo zesce tesko. Poruke su mnogo bolja varijanta. A onda kada se priblizio datum povratka..mislim da srecnijeg nije bilo od mene :) trenutak grljenja deteta na aerodromu - priceless!!

Back