Sta da radim? Pomagajte!

Fix Ideja

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
138
Dok mi je muz na poslu ja se dopisujem sa jednim slatkim momkom preko fejsbuka.Planiram i da se tajno vidjam sa njim.Medjutim, problem su moja dosadna deca koja mi nedaju mira da na miru pisem sa tim momkom.Lepo im kazem da cu im dati da jedu kada zavrsim pisanje sa momkom a oni se deru i dosadjuju kako su gladni bas tada kada ja pisem.Kako da ih se otarasim da bi mogla da pisem na miru?
Kako?

Treba otvoriti neku instituciju koja se mora brinuti o tako ugrozenim mamama, gde mozes odvesti decu i onda samo kada prodje ugrozenost da ti ih dovedu da im se zahvalis sto su bila dobra.
Nase drage forumasice ce vec naci neko resenje za tako ugrozenu mamu:aha:

mozda je moderacija najeficijentnija Institucija za resavanje problema

Poslednja izmena:
Dok mi je muz na poslu ja se dopisujem sa jednim slatkim momkom preko fejsbuka.Planiram i da se tajno vidjam sa njim.Medjutim, problem su moja dosadna deca koja mi nedaju mira da na miru pisem sa tim momkom.Lepo im kazem da cu im dati da jedu kada zavrsim pisanje sa momkom a oni se deru i dosadjuju kako su gladni bas tada kada ja pisem.Kako da ih se otarasim da bi mogla da pisem na miru?
Kako?
cccccccc....:think:....danas svako ima decu,nazalost...:sad2:

Kako?
Pokusaj alkoholom i bensedinima...valjda ce ih uspavati na dovoljno dug period ( obavezno pre dorucka, imace bolje dejstvo ), pretpostavljam da su jos mali da im das "travu", nece moci dovoljno jako da uvuku dim :manikir:

Back