šta čuvaju poznati?

nisam znala da aleksandra kovach ima azil,ja sam mislila da je samo imala nekih 9 pasa na veterinarskom fakultetu u ona 4 boxa koji se nalaze tamo....ali sada ih je valjda sve udomila,pa nema vise tamo pse....
letos smo bili tamo i jedan nas pas je bio kod nje u boxu,onaj nas Sava,crni jadni sto ga udomljavamo vec sto godina....
A Goran paskaljevic ? Njega ste zaboravili,on brine o pitaj boga koliko pasa....
ziveli paskaljevici.... :)
dzesika alba ima dva mopsa
sharliz teron ima koker shpanijele(americhke)
eva longoria ima pom. shpica

Danas gledam "TV lica kao sav normalan svet" i kapiram da sam 4 godine zevala kroz prozor studentske prostorije na faksu (koju je u to vreme koristila i Orka) i divila se psu Mome Kapora. U pitanju je jedan diiivan mesanac, rekla bih, haski i NO. Inace, Moma Kapor zivi na Cuburi i seta psa do Karadjordjevog parka i nazad.

prava je misterija otkud zmaj, silvan, primerak ove drevne srpske rase u blizini hitlera, no kako je hitler bio veliki fanatik za pse a ujedno i veoma moćan čovek, ništa čudo da je nekako nabavio štene

jao gde nadje ovu sliku, ali me ne cudi sto se zanimao za silvane , pa boze moj zanimao se i za Srbe pa sto ne bi i za nasu najstariju rasu....

Danas gledam "TV lica kao sav normalan svet" i kapiram da sam 4 godine zevala kroz prozor studentske prostorije na faksu (koju je u to vreme koristila i Orka) i divila se psu Mome Kapora. U pitanju je jedan diiivan mesanac, rekla bih, haski i NO. Inace, Moma Kapor zivi na Cuburi i seta psa do Karadjordjevog parka i nazad.

jeste on i zena setaju haskija Archi, pritom je fenomenalan pas , ali jer stvarno mislis da je mesanac??? Ja sam mislila da je haski

Jeeee pa drugari ja mogu da se pohvalim da znam neke od ovih poznatih pasa...
Djordje marjanovic ima 2 pudle zivi u mom starom kraju sretala sam ga cesto nikad ne prodje a da se ne javi, onda Archi Kaporov, onda Sha ilin tj Vladin rot Rok -faca ,maza, pametnica nemam reci stalno se izmazimo kad odem u njegov pet shop, pritom nista ne dira iz radnje strasan je. jeee zivela Chubura....heheheheh

Katarina Zutuc ima mesanca u tipu pekinezera, koga je njen kum nasao u kutiji na tasmajdanskom parku!!!

I to je bilo u TV licima pre par godina, secam se. Mislim nije da redovno gledam, ovo je bilo bas slucajno. Obicno me to smara, sveukupno sam odgledala 3 epizode-treca je bila sa Madlenom Cepter, koja, pogadjate, nema kucnog ljubimca ali zato ima kucnu pomocnicu, dadilju... Ne znam ni sta ce joj dete, vise k'o investocija, da zadrzi Filipa... GRRR!

Archi je cistokrvan haski,on sada ima oko 11god.:mrgreen:

Pa dobro, sta je cistokrvan haski? Okej, mozda on i jeste od mame haskija i tate haskija ali to mu dodje isto kao sa sarplanincima. Prvo su ih unistili a onda su ih rekonstruisali koristeci malo ovoga, malo onoga... Procesljaj malo istorijat rase, kod njega su izbili ti "tudji" geni. Stvarno je prelep ali je li ocenjen i kako? Jedno je subjektivni osecaj a sasvim trece ono sto pise u standardu. Znam da je mator, pa ja sam iz BG otisla pre 4 godine!

I jos nesto. Zao mi je sto ovo ispada kao neko prepucavanje, stvarno mi to nije namera.

Pa dobro, sta je cistokrvan haski? Okej, mozda on i jeste od mame haskija i tate haskija ali to mu dodje isto kao sa sarplanincima. Prvo su ih unistili a onda su ih rekonstruisali koristeci malo ovoga, malo onoga... Procesljaj malo istorijat rase, kod njega su izbili ti "tudji" geni. Stvarno je prelep ali je li ocenjen i kako? Jedno je subjektivni osecaj a sasvim trece ono sto pise u standardu. Znam da je mator, pa ja sam iz BG otisla pre 4 godine!

I jos nesto. Zao mi je sto ovo ispada kao neko prepucavanje, stvarno mi to nije namera.

Archi je pas od mamine kume,i koliko ja znam on je "cistokrvan" ima papire,a sada da je rasa degenerisana to jeste.Mislim da ga Cica nikada nije vodila na izlozbu,tako da zaista ne znam kako je prosao.
Ma opusteno,ne shvatam ovo kao prepucavanje.:mrgreen:

Back