Šta čitate?

Hitler je bio sve samo ne izuzetno 'teligentan.
Prosecno - mozda nesto iznad proseka, kao i vecina naroda.

Jedino sto je za razliku od nekih imao dobru pricu a i trenutno stanje u drzavi i okolnosti su mu isle na ruku.
Po principu " Bio je u pravo vreme, na pravom mestu".
Ja bih jos dodala i , nije on bio pametan koliko je narod zeleo takvim da ga ucini.

Nije ni Carls Menson bio genijalac pa je uradio sta je uradio.

Nemojte se molim vas obmanjivati iluzijama o nadrealno visoko inteligenciji propalog frustriranog ,kako se nagadja jedno testisnog, molera..komedija.

a otkud ti to znash?
je l' si barem prochitala njegove knjige da proverish?
a to shto je uradio, to je prilichno impresivno, s obzirom koliko je nemachka bila u loshoj situaciji pre pochetka rata.
Ne zhelim ja da velicham sad takvog zlotvora, nemojte me pogreshno shvatiti, ali ipak ne verujem da je bio glup i neinteligentan.

Ajde Kreptomane pre nego sto se sledeci put popalis odmah procitaj moj post iole sa razumevanjem.
Gde sam ja tacno napisala da je glup ili neinteligentan.

Obrati paznju
Prosecno - mozda nesto iznad proseka, kao i vecina naroda.

Takvih malih nadrkanih sirocica zeljnih vlasti i moci imas suda u svetu. Jedina razlika je sto ne uspeju da se izbore za svoje mesto pod suncem ili ih drugi, jaci uguse.

Onda opet skaces pred rudo
a to shto je uradio, to je prilichno impresivno, s obzirom koliko je nemachka bila u loshoj situaciji pre pochetka rata.
Well daaa..a sta sam ti ja rekla?

Ovo
Jedino sto je za razliku od nekih imao dobru pricu a i trenutno stanje u drzavi i okolnosti su mu isle na ruku.
Po principu " Bio je u pravo vreme, na pravom mestu".
Ja bih jos dodala i , nije on bio pametan koliko je narod zeleo takvim da ga ucini.

Najlakse je postati vodja naroda koji je izgubljen i koji ce se uhvatiti za bilo kakvu slamku spasa.
Obecaj im bogatstvo i cistotu naroda prihvatice odmah kao ovce.
Reci im da su nebeski narod i rasa nad rasama zelece da veruju u to.
Proglasice te idolom samo zato sto im pricas ono sto zele cuti.

A da bi manipulisao ljudima dovoljna ti je prosecna ili inteligencija malo inad proseka i odredjeno zivotno iskustvo.

Hitler nije uradio nista.
Sve su uradili umesto njega.
On je samo gurnuo kamen mrznje niz brdo.
Drugi, mnogo pametniji od njega su kontrolisali taj isti kamen iz senke.

Ps.
Ne brini ti za mene i ono sto ja citam.
Ali pozabavi se slobodno i sam literaturom.

Poslednja izmena:
Lana kako mozes reci tako nesto???

Vidi kako je cakaaaaan...
cute-hitler.jpg

Maji adovf

Meni se sviđa Adolfova frizura.

Ajde Kreptomane pre nego sto se sledeci put popalis odmah procitaj moj post iole sa razumevanjem.

Ček da ponovim i podebljam.

Киш.:D
Чини ми се да ја још нисам у годинама да читам ту књигу.:(
Али кад будем...:cool:

Što šta ti fali?
Kiš je vrlo moderan, valja to čitati.

* * *

No, ja čitam Fontenela, „O mnoštvu svetova“.
Pre bih čitala « L'histoire des oracles » al' nema u biblioteci na srpskom, ybg.
A mrzi me da čitam u originalu.

Inače, delo „O mnoštvu svetova“ je zapravo vulgarizacija Kopernikovih teorija gde pisac kroz galantne razgovore sa damom (:hahaha:) pojednostavljuje nauku i približava je neobrazovanim pardon „svetskim“ ljudima itd.
Sve u svemu, ništa specijalno za današnje ljude, premda Fontenelove ideje najavljuju duh prosvetiteljstva u XVIII veku.
Mada, lično štošta zameram misliocima XVIII veka, al' dobro.

@Smetalo
Ko ti je cerkica ? Slabo hvatam te vase rodbinske veze?:D
Ova je jos medenija <3

@Mima
Jao nisi morala da podebljavas, sada mi ovo popaliti nekako ruzno upada u oci. Trebala sam birati neku intelektualniju rec :(

@Smetalo
Difno ^^

@Mima
^^
Zlo jedno malo.

@Tema
Inace ja se dosadjujem i dalje sa Hajdegerom i njegovim Izvorom umetnickog dela...

@Ahm offtop

Da dodam jos nesto na konto Hitlerove 'teligencije
Ama da je imao i 150 IQ (a nije ) ....
Covek koji koristi svoju pamet u svrhe kakve je koristio Adolf nije inteligentan.
Samo devijantan.
Nich vise.
takve ljude ne treba velicati i ne treba ih mistifikovati.
Treba ih zakljucati u najtamnije police ume , da zauvek budu zaboravljeni.
Jer to bi bio najbolniji udarac na njihovu jadnu malu iskompleksiranu sujetu i teznju da budu veci od zivota.

Poslednja izmena:
Da, evo jedna i sa drugarom... Spacijalno za moju cerkicu!

http://media.photobucket.com/image/cute hitler/krunkpb1/cute_hitler_stalin.jpg
Malkice su namrsteni, al sta sad...

Јао,хвала!Доби појене од мен' за ово!
Мада више волим овак'о издање:
http://www.vecernji.hr/system/galleries/pics/060829/hico-txt.jpg :mrgreen:

Što šta ti fali?
Kiš je vrlo moderan, valja to čitati.

Ваља,ваља.:lol:
(Озбиљно-не бих,мада без неког ваљаног разлога.)

Marli i ja <3 Preslatko! :heart: Planiram jos odavno da ga odgledam,ali uvek nesto iskrsne.(Ali ove subote cu,ozbiljno.A i igra Dzenifer <3 )
A od decijih knjiga,volim ''Ninu i tajnu osme note'' (prvi deo,cetvrti jos nisam procitala)

Back