Šta čitate?

Do kraja nedelje sve mora biti pročitano, pa da nastavim dalje.

Ja sam u sličnoj situaciji.:confused:

Čitam JOŠ UVEK 'Igru prestola' (bruka i sramota), to bih trebala da završim takođe do kraja ove nedelje, a još pritom čitam:

-Ivo Andrić Deca
-Toni Parsons (ili kakogod) Prava porodica
-Jelena 1993
-Trejsi Ševalije Pali Anđeli

I još imam brdo knjiga koje mi stoje na radnom stolu, samo vrebajući i čekajući da potegnem za koricama.
Kako li sam to uspela. :eek::dontunderstand:

Čitam JOŠ UVEK 'Igru prestola' (bruka i sramota), to bih trebala da završim takođe do kraja ove nedelje, a još pritom čitam:

-Ivo Andrić Deca
-Jelena 1993

I još imam brdo knjiga koje mi stoje na radnom stolu, samo vrebajući i čekajući da potegnem za koricama.

Extra knjige... obavezno ih zavrshi.... ;)

Ajoj,pa kako laka?Ja videla drugaricu kako nosi dve knjige i pitam je kao,cao,sta citas ,ona meni Anu Karenjinu,a ja a ta druga knjiga?a ona me belo pogledala.Ne volim takve knjige u delovima,ali ima ih dosta...A ovako preporucila bih ''Za kim zvono zvoni'',Ernesta Hemingveja,procitala sam je na raspustu i dopala mi se,a sad nesto vrsljam po Vikipediji i videh njega,pa se setih...Stalno hocu da procitam ''Starac i more'' ali nikako da je uzmem.
Pa lepo,to sto je obimna ne znaci da ne moze biti laka za citanje...

-Ivo Andrić Deca
-Jelena 1993

"Prava porodica" imam i ja. Pokoln od Maje. =))

A "Pale anđele" nisam dovršila. Uzela iz biblioteke, ali jednostavno nisam bila raspoložena za takvo štivo.

Trenutno ništa. Bruka. Pripremam se ta takmičenje i nemam vremena za čitanje po strani. :(

Knjigu sam pochela da chitam zato shto mi je sluchajno pala pod ruku, a ne znam da li je kvalitetna, znam samo da je jako zanimljiva i po meni lepa...

Нисам мислила на тебе,него рекох,онако,уопштено.:)
- Molijer, „Tartif“

Волем.:)

sve ucena deca, ako ako:)

:mrgreen:

Фина књига,мада ме мрзи да је читам по други пут.

-тема
Ибсен-Када се ми мртви пробудимо

Teri Pracet "Mort" i "Jednakost rituala"

"...Ako bi ste pozvali nadri-carobnjaka na zabavu, on bi polovinu veceri proveo pricajuci sa vasom biljkom u saksiji.A drugu polovinu bi proveo slusajuci je." :lol:

" ...Najvise sto bi se cudotvorcima moglo poveriti bilo bi pranje destilacionih posuda.Mnoge cini su zahtevale stvari kao sto su plesan iz zgnjecenjh leseva ili sperma zivog tigra, ili koren biljke koja prilikom cupanja ispusta ultrasonicni pisak.Koga bi slali po njih?!Upravo tako."

Meni se dopala:)....I nekako,mislim da sam se zaljubila u Volanda:D::roll::roll:

Mada,priznajem,bilo je dosadnih delova.Prvih sto strana sam jedva procitala:confused:...A posle kad je Margarita postala vestica.:D

samo ,sve vreme sam je zamisljala kao Margitu iz ekv.zbog slicnog imena,boze,pukla sam:roll:

Mada,osecam da bi trebalo jos jednom da je procitam:D:think:

:D

A i to što kažeš, sad mi dođe da obrišem post. :D

Meni se dopala:)....I nekako,mislim da sam se zaljubila u Volanda:D::roll::roll:

Mada,priznajem,bilo je dosadnih delova.Prvih sto strana sam jedva procitala:confused:...A posle kad je Margarita postala vestica.:D

samo ,sve vreme sam je zamisljala kao Margitu iz ekv.zbog slicnog imena,boze,pukla sam:roll:

Mada,osecam da bi trebalo jos jednom da je procitam:D:think:

Svidela se i meni, i nije mi bila nimalo dosadna.
Lepa je knjiga... no, očekivala sam više, nije me povukla kako neke jesu.
I Voland je tipičan književni lik u koji bih mogla da se zaljubim, no, nisam.

Back