Šta čitate?

Maaaa...sva ta nasa domaca moderna sta god su na istu foru...najbolesnija nasa domaca moderna knjiga za mlade zenskinje je Ulicna zebra...iscitala celu i tooooliiiiko sam se smorila da mi doslo da je iscepkam i zalozim.Nema niiiiikakvu poentu knjigu,a sva je pisana u nekom filozofsko-alternativnom maniru. Cccc

Како ме нервира што људи сад читају ту Милицу Јаковљевић након екранизације једног њеног дела.:roll:

Zasto? :dontunderstand:
Jer zato sto ima da se vidi na televizor pa sto da citam? :dontunderstand:

Ja sam recimo,
prvo gledao "Fight club" pa zatim citao i knjigu po kojoj je radjen film,
i mogu reci da me je film i zainteresovao da procitam knjigu.
Knjiga, film, serija......nisu iste stvari,
jer se ekranizacije bilo cijih dela prave za siroke narodne mase,
a knjige..... :think: ....pa ne uvek.
:super:

:bye:

PS

Procitao sam "MAGNAT" i citajuci postove svatih da "Proces" nikad ne citah,
pa hvala na preporuku :D

POZ

PSS
Lektori mi nisu potrebni
Hvala unapred!

" Preziveti sa vukovima "
Misa Defonseka..
danas sam je kupila ..i nije losa...
e begstvu jedne devojchice Jevrejke i njenom lutanju kroz shume i planine u potrzai sa svojim roditeljima..utociste nalazi kod vukova..
mislim,prica ko pricha je hiljadu puta ispricana o tome koliko su zivotinje mnogo humanije od ljudi..
al bilo mi dosadno.

upravo sam zavrsila knjigu.fenomenalna je!
danasnji ljudi mnogo iz nje mogu da nauce

Како ме нервира што људи сад читају ту Милицу Јаковљевић након екранизације једног њеног дела.:roll:

Nije istina,ja sam naa pimer,procitala ''Greh njene mame'' a ''Ranjenog orla'' nisam ni pogledala. tema: Jos se nisam makla od Gospodara...Bas mi je super.A Frodo je :heart:

Što se tiče „Princeze de Klev“, samo ću reći:
vrlina ne vodi ničemu dobrom.

Ko ne veruje, nek’ pročita tu knjigu ili od Markiza de Sada „Justina ili nevolje zbog vrline“.

A trenutačno čitam Bulgakova, „Majstor i Margarita“.

Back