Šta čitate?

Sad imam Sumnjivo lice da procitam,treba za skolu a mrzi me citala sam 50 puta.

Takođe treba da čitam Nušića.

Sad sam bila u biblioteci i jelte ne radi. Sve mislim da je taj ogranak biblioteke u prigratskom naselju bliži i uvek odem tamo, a oni nikad ne rade. Te sajam, te ovo, te ono... blablabla... :roll:

Sestra mi dala "Ženski rodoslov" ali to mi se ne čita... nimalo.

Kupih sestri za novu godinu "Devojka sa bisernom minđušom". A s obzirom da ona čita "Cinge - cange u akciji" ovo će biti nešto malo ozbiljnija knjiga.

Naravno, Trejsi Ševalije nije pisac od kog se može naučiti nešto, ali Haled Hoseini bi joj bio prevelik zalogaj, a ja nisam inala više ideja. O.o

Kupih sestri za novu godinu "Devojka sa bisernom minđušom". A s obzirom da ona čita "Cinge - cange u akciji" ovo će biti nešto malo ozbiljnija knjiga.

Naravno, Trejsi Ševalije nije pisac od kog se može naučiti nešto, ali Haled Hoseini bi joj bio prevelik zalogaj, a ja nisam inala više ideja. O.o

Увек се може научити нешто.
Сигурно се може сазнати нешто више о друштвеним приликама тога доба.
А и обогаћујеш речник. z:)

Сви свашта читају, и то изузетно квалитетну литературу, а нико не оставља рецензије. z:D

Авај, читање је постало врло тренди.
Проклецтво.

Pa šta da radim?
Neverovatno bi dosadno bilo da prepričavam fabulu,da sam izvukao neku novu poruku - nisam,a i ne tražim je (znao sam i ranije sve to - istorijske činjenice + filozofija duboko prožeta patosom slobode i skepticizam kao važna ljudska kategorija ).

Šta mi drugo ostaje no da uživam u umetničkoj realizaciji svega toga (?)

Back