Šta čitate?

Зашто би неко на лето желео да чита књиге? :p Ја током лета не прочитам ниједну књигу али зато читам док траје школска година, јер ове школске уџбенике не могу :mrgreen:

Evo i ja da se oglasim da ne ostavim pogreshan dojam, evo sad zavrshavam "Devojku sa pomorandzama" od Justejna Gordera, i razmishljam se da uzmem opet "Misteriju Pasijansa" zato shto sam je VEOMA davno(pre 3 - 4 godine) chitao a mnogo je lepa knjiga!:cool:

Ima mnogo više Hajduka od četiri :)
izašlo je dosta u poslednjih par godina. Baš baš dosta. I o njegovom sinu... nije to Gligorije, ali... Gradimir je :)

Hm, gde mogu da nađem spisak objavljenih knjiga :think:
Zadnji hajduk kojeg sam ja pročitala je onaj kada postaje profesor u svojoj školi, biologije, čini mi se
Jel ima još nakon toga?
Gligorije Pecikoza Hajduk mi je ubedljivo, pored Hari Potera, omiljeni lik iz detinjstva
Kad bih našla negde komplet da kupim...
Jecawaste, da, Šeldon je fenomenalan. Ako ti se sviđaju Ponoćne Uspomene, pročitaj Stranac U Ogledalu :)

Zadnji hajduk kojeg sam ja pročitala je onaj kada postaje profesor u svojoj školi, biologije, čini mi se
Jel ima još nakon toga?
Gligorije Pecikoza Hajduk mi je ubedljivo, pored Hari Potera, omiljeni lik iz detinjstva
Jecawaste, da, Šeldon je fenomenalan. Ako ti se sviđaju Ponoćne Uspomene, pročitaj Stranac U Ogledalu :)

Jao,''Hajduk s druge strane''.I to je divna knjiga.:heart:

Boze,secam se kad sam htela da upoznam Stojkovica,da ga pitam je l stvrno postoji taj lik...Nisam normalna....:p:D:roll:

:arrow:

Alber Kami - Mit o Sizifu (još uvek)
Tomas Man - Čarobni breg (opširno je hebiga)
Ernest Hemingvej - Zbogom oružje (ponovo)
S.A.Seneka - O gnevu (stoicizam)
Aleida Marč - Sećanja,moj život uz Če Gevaru
I čitam Vojnu enciklopediju - O Staljingradskoj bici

:arrow:
I naravno,pozdrav za sve "mrzitelje i mrziteljke" Vidojkovića,
naročito Sibil i Electru :cool:

Aleida Marč - Sećanja,moj život uz Če Gevaru

prochitala u jednom dahu...prilikom povratka sa sajma u BG proshle godine...(=

a,da,za noovu godinu dobila sam "no woman no cry" - rita marley i ako mi vjerujete,nisam je stigla ni otvoriti...al ponijecju je na more (((=

Tomas Man - Čarobni breg (opširno je hebiga)

ja sam od ovoga odustala.
em mi nije interesantno em je stvaaarno preopshirno.

a,da,za noovu godinu dobila sam "no woman no cry" - rita marley i ako mi vjerujete,nisam je stigla ni otvoriti...al ponijecju je na more (((=

I ja to zelim da procitam,isto:p:)

Procitala sam nedavno od Zvonka Karanovica-"Cetiri zida i grad".

To je drugi deo knjige koju je Madonna Girl spomenula skoro-"Vise od nule"(al sam zaboravila o cemu se tu radi:p) .Fina knjiga,al nista posebno.

I sad hocu od Selindzera "Freni i Zui".:)

@Nadrealiste-hvla za pozdrav,taj debil od "pisca" mi zgadio dan.

Jel ima još nakon toga?
Hmmm, probaj na sajtu Narodne knjige, pretpostavljam da ima.

Ja se sad ne mogu setiti imena...

:arrow: bila je knjiga u kojoj je on već omatoreli nastavnik u svojoj školi, počinje rat, i priča se prepliće s pričom iz njegove vojske... Hajduk brani (ili beše čuva) otadžbinu

:arrow: pa knjiga koja se dešava za vreme bombardovanja i glavni lik je njegov sin... mislim da se zove Hajduk na drugi način ali nemoj me držati za reč!

:arrow: i nešto na foru kao, on je pisac, kad više ne radi kao nastavnik.... ta se sigurno zove Hajduk u četiri slike

u, memorija me čak i služi pomalo :D

@tema: čitam Trainspotting.... kupila sam ga davno, davno i nikad ga nisam pročitala celog... to SVAKO mora da pročita.... grozno je... NIKAD se neću drogirati!

Fina knjiga,tinejdzerska.

Prica je o nekoj devojci,i njenoj ljubavi sa jednim deckom.Mislim,jedna je od boljih tog tipa koje sam citala.I malo tuzna,al vredi. Nije pateticna,kao sto vecina teen knjiga jeste.

Al moram da po koji put spomenem "Ti metra iznad neba".:)

Najbolja takva knjiga.

Back