Šta čitate?

Procitala sam do kraja Telo za uspeh od Kendas Busnel i procitala sam Paklena pomorandza od Entoni Bardzis. :) Svaki dan citam po nekoliko sati, napolju, ispred kuce, komsije ne mogu da veruju da nisam na internetu sve vreme nego da citam.

trenutno nista... :shock:
al' sad cu da pocnem da citam neku agatu kristi ili a. dimu pa onda "anu karenjinu"... i "romea i juliju" (posto nisam stigla da procitam za vreme skole iako smo to imali kao lektiru :mrgreen:)...

Волим трилере и историјске романе.
Скоро сам прочитао Престиж, следећа књига коју намеравам да прочитам је Огњена капија.

Nisam. Imam ga u kuci ali me ne priclachi...

E jel neko uspeo da prochita ''Sofijin svet''. Ja se muchim sa tom knjigom vec danima... :roll:

A kad se odmaram od filozofije chitala sam Princezin dnevnik...sazvajala knjigu za dva dana...

Sad cekam da mother prochita Barbaru Kingslover,svidja mi se njen nachin pisanja... :D

Ja sam Sofijin svet pročitala davno davno, i pravo da ti kažem, mogla bih opet.
A sad malo reklame: preveo je moj profesor s faxa :mrgreen:

@Pikavci na plaži: ne znam da l sam čitala, čitala sam prošlo leto neke dve njegove knjige po preporuci dečka, ni ne sećam se koje su, pročitala sam ih za jedno popodne i ostala šokirana, napala sam ga što mi je takvo njesra preporučio, pa se pravdao da ih je on čitao pre par godina... :mrgreen:
al to mogu da razumem, kao, sa nekih 13-14-15 godina Vidojković je zanimljiv, pretpostavljam, mada, ja bih svakome od toliko godina preporučila Gradimira Stojkovića koji piše prelepo, a ne ovog... hmmm... šta god. :neutral:

A inače, ovo leto sam planirala da pročitam par lektira koje sticajem okolnosti nisam pročitala u srednjoj :P ali ne mogu. U ono malo dana koje ću provesti kod kuće i ono malo sati koje neću provesti u nekom kafenisanju i izlaženju, moram da uguram učenje.

ja bih svakome od toliko godina preporučila Gradimira Stojkovića koji piše prelepo, a ne ovog... hmmm... šta god. :neutral:

Joj,da,Stojkovic.Kako sam obozavala ''Hajduka u Beogradu",ne znam ni koliko sam puta procitala tu knjigu,i moji brat i sestra isto,divna je.A i ostali "Hajduci...",ali ova knjiga se izdvaja.:D:heart:

Moram jos jednom da procitam to,secam se kako mi se dopadao opis veze koju je imao sa onom Vesnom.:p

Ma i j sam isto negde tada,ali prosto ti se neke od tih knjiga koje procitas dok si jos mali,nekako urezu u pamcenje,po necemu su drugacije:).

A za Vidojkovicevu knjigu..prosto nisam mogla da verujem da neko moze da objavi,nazivajuci to knjigom. Prepuno vulgarnih i primitivnih izraza,zgadilo mi se.A i njegov odnos prema zenama...:thumbdown::thumbdown:.

Poslednja izmena:

Back