Šta čitate?

Procitala sam Prvi za lovu, tako se zove knjiga. Radi se o devojci koja lovi begunce koji su izasli iz zatvora uz kauciju i pobegli. Progutala sam je, procitala sam je za 2 dana. Sad citam Telo za uspeh od Kendas Busnel. A procitala sam i Holivudske supruge Dzeki Kolins rekordno brzo, a knjiga ima 600 strana, procitala sam je 5 dana. Sve to dok sam odsustvovala sa foruma. :)

Sinko, je l' si ti video šta si upravo napisao? :lol:
Ja znam da ima Lav Nikolajevič Tolstoj i Fjodor Mihajlovič Dostojevski... a za ovoga nisam čula.

oh mon dieu :eek::hahaha:

sinko je stariji od tebe jedno 5 godina... ;)

Zaebava se Shix ;)
Zaboravih ko je to izvalio.

Inače,čitao sam,ali dosta davno.
Sećam se samo "scene" iz voza.
Nesto mi pada na pamet J.Karleusha kao i cuvena izjava [parafraziram]: "Slusam Boba Marlija svaka njemu cast neka samo tako nastavi..."

Razmisljam se da se latim te knjige, al' ne znam da li je to bas prava knjiga za letnje opustanje mozga... :neutral:

Zaebava se Shix ;)
Zaboravih ko je to izvalio.
Oh, u tom slučaju - izvinjavam se :mrgreen:
Nadrealista, 'de si iskopao taj avatar? :lol:

oh mon dieu :eek::hahaha:

sinko je stariji od tebe jedno 5 godina... ;)
Nisam videla, a i nema to veze... ;)

Nesto mi pada na pamet J.Karleusha kao i cuvena izjava [parafraziram]: "Slusam Boba Marlija svaka njemu cast neka samo tako nastavi..."
:hahaha:

Razmisljam se da se latim te knjige, al' ne znam da li je to bas prava knjiga za letnje opustanje mozga... :neutral:
E sad, ne znam koliko je roman za "letnje opuštanje mozga", ali svakako ti ga preporučujem :ok:

@ tema: Meša Selimović - "Tišine"

Poslednja izmena:
Nadrealista, 'de si iskopao taj avatar? :lol:

Iz Photo Shop-a :lol:
Vidim - ovde ima diskriminacije,ženske na avatar stavljaju slogan "Pažljivo ližite",pa sam morao da udarim kontru. :mrgreen:

@ tema: Meša Selimović - Tišine

Divno.

@tema

...Uspeo sam najzad da zadobijem naklonost šefa čuvara,koji je za vreme ručka pratio kuvara.Prvi mi je on govorio o ženama.Rekao mi je da je to prva stvar na koju se svi žale.
Odgovorio sam mu da sam i ja kao i oni i da smatram taj postupak nepravednim."Ali upravo zbog toga vas i stavljaju u zatvor." "Kako,zbog toga?"
"Pa da,sloboda,to je to.Lišavaju vas slobode".
Nikada nisam o tome razmišljao.Složio sam se sa njim: "To je istina",rekoh mu,"jer u čemu bi se inače sastojala kazna?"...

To me podseti na Štulića,možda je odatle dobio inspiraciju...
"Sloboda je žena.
Uzmi je."

Na ovo mislim:

:arrow:

Meni su bolje izvale poput "Dobila sam ovulacije od strane publike" i "Imam osećaj za filing".

Bolje uzmi nešto lakše.
Ja se koljem sa Tomasom Manom,mislim da ću i ja da se razbolim zajedno sa Hansom Kastorpom.A u međuvremenu čitam nešto drugo.

weeee....
Nisam znao da teenejdzerOVI koji izlaze na forum volU da citaju. xD
Joj,moram malo da serem,srecan sam,upisao sam zeljenu skoluuu!
baj d vej
Ja sam skoro zavrsio "Kuma",sad citam "20.000 milja pod morem","Engleski asasin" i "Piramida boaga sunca". xD
Nikako da ih dovrsim...prijemni,skola,roditelji,Exit... :P

Back