gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Nemoj mi to raditi![]()
Knjigu sam čitao bar desetak puta,fenomenalna je.
Ko ja sa Getsbijem i Izgubljanim iluzijama....U prvom slučaju još uvek ne znam šta mi se svidelo kod knjige.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj mi to raditi![]()
Knjigu sam čitao bar desetak puta,fenomenalna je.
Jel mislis na M i M. Evo mi knjige u krilima, dobila sam je pre 4 godine. Nego da se vratim na mesecinu, kad je Margarita pretvorila onog debelog Nikolaja u vepra, a ona letela gola ili je to bila njena drugarica, ne znam, bila je jos neka devojka tu, sve mi se pomesalo, a mrzi me da trazim. Ona je letela na metli ali je neka druga devojka letela na tom vepru. Nije vazno, moram opet procitati knigu, pozaboravljala sam dosta. Ali se secam pomade...
aj "preporucajte shtogod"...................onako,ne neshto lagano
'93,al nema to veze.neznam,neke'nako psiholoshke trilere,i slicno,i detektivske ,ali ne neke da posle 20 str znam kraj.................uglavnom-masovna ubistva sa psihopatama(trenutno)ili neshto interesantno!
ima kod nas da se kupe ruske novineJovan Marjanovic - "Teorija politike" toplo preporucujem
Inace citaju mi se neki Rusi, ima li neko preporuku?![]()
ima kod nas da se kupe ruske novine![]()
ahahah znash onu reklamu na mbc-u "Najbolji nachin da prodate svoje nekretnine jeste da date oglas u nashoj emisiji na ruskom jeziku"a mi imamo i ruski program![]()
'93,al nema to veze.neznam,neke'nako psiholoshke trilere,i slicno,i detektivske ,ali ne neke da posle 20 str znam kraj.................uglavnom-masovna ubistva sa psihopatama(trenutno)ili neshto interesantno!
kush masnijache... ne proganjaj curu... to je moj pos'o~a a chujem da si danas izostala iz shkoleeee![]()
ahahah znash onu reklamu na mbc-u "Najbolji nachin da prodate svoje nekretnine jeste da date oglas u nashoj emisiji na ruskom jeziku"
~a a chujem da si danas izostala iz shkoleeee![]()
e! sve dok je ja kontrolishem, nemash frke (;jao tek sad vidjeh ovo...lelele...mene strah!![]()
e! sve dok je ja kontrolishem, nemash frke (;
jest' da ti zna raspored chasova i tako to... al ne brini sve je pod kontrolom ;p
a knjige nisu pisane za odredjene uzraste!!!jes da bi bukovski bio malo previse za tebe,
Čarls Bukovski?
'De ga nađe pobogu,on i oni njegovi polovnjaci,čistači klozeta sa margine,što ponekad opale nešto...
Fuj.