Šta čitate?

prochitala sam "samantina pisma dzenifer", dzejms paterson
slatka ljubavna pricha, tj dve ljubavne priche
prijala mi je za opushtanje

sada sam uzela "mati pirincha", mama mi je dala, kaze da je jako teshka knjiga (ne zato shto ima mnogo stranica :p ), ali ne mogu josh da pochnem da je chitam, dok ne zavrshim sve za shkolu. ali chim pochne raspust, posvecujem joj se u potpunosti =)

E slusajte ovu foru:
Moj brat je,brate,pre citao na tone knjige...A posto je vec popunio svoju clansku,uzeo da koristi moju,jer je moja naravno bila prazna: I ode on jedan dan na dodelu nagrada,a ono ja dobio nagradu kao NAJVISE PROCITANIH KNJIGA OD SVIH UCLANJENIH...

A ja,ono,prvi put dobio nagradu...:lol:

E slusajte ovu foru:
Moj brat je,brate,pre citao na tone knjige...A posto je vec popunio svoju clansku,uzeo da koristi moju,jer je moja naravno bila prazna: I ode on jedan dan na dodelu nagrada,a ono ja dobio nagradu kao NAJVISE PROCITANIH KNJIGA OD SVIH UCLANJENIH...

E, ono, brate, ebo te, ono, mogao bi i ti malo da opravdas tu (ne)zasluzenu reputaciju!!! ;)

E slusajte ovu foru:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:Pa dobro on čita zbog sebe, ne zbog nagrade....a ti nemoj da se izbedačiš....uvek ti ostaje nagrada.....:rotf::rotf:

Nije baš da su običnih stotinak stranica...Svaki put otkrijem nešto novo...

Ima nesto cudno u toj knjizi. Pitam se kako mi nije dosadilo da citam o tome toliko dugo. I ne samo to, vec zelim da citam jos, a vise nema. Za svaku stranicu moglo bi se umetnuti jos par, a mozda je u tome upravo i car...

Poenta knjiga mi je skrivena, postoji nesto sto naslucujem, li ne u potpunosti.. tako da je jos necu vratiti u biblioteku... Ima o cemu da se razmislja...

Ne citam nista niti cu.!!!!!!!!!! Je*ale vas knjige. Kakve koristi imate od toga. NIKAKVE

:rotf::rotf: E pa to ti već zavisi od ugla gledanja....definitivno ne možeš da ih se najedeš ili tako nešto, ali šire shvatanja, menjaju način razmišljanja, menjaju ti horizonte, obogaćuješ rečnik, ma hiljadu sitnica koje život znače....Zaprepašćujuća je činjenica da 50% stanovnika ove naše zemlje ne pročita ni jednu knjigu godišnje...iskreno ja još uvek ne verujem u tu statistiku...

Da li je neko ovde čitao Nečistu krv???

Back