Šta čitate?

Jel mislis na M i M. Evo mi knjige u krilima, dobila sam je pre 4 godine. Nego da se vratim na mesecinu, kad je Margarita pretvorila onog debelog Nikolaja u vepra, a ona letela gola ili je to bila njena drugarica, ne znam, bila je jos neka devojka tu, sve mi se pomesalo, a mrzi me da trazim. Ona je letela na metli ali je neka druga devojka letela na tom vepru. Nije vazno, moram opet procitati knigu, pozaboravljala sam dosta. Ali se secam pomade...

ako ne gresim njena sluzavka, natasa moguce.

'93,al nema to veze.neznam,neke'nako psiholoshke trilere,i slicno,i detektivske ,ali ne neke da posle 20 str znam kraj.................uglavnom-masovna ubistva sa psihopatama(trenutno)ili neshto interesantno!

'93,al nema to veze.neznam,neke'nako psiholoshke trilere,i slicno,i detektivske ,ali ne neke da posle 20 str znam kraj.................uglavnom-masovna ubistva sa psihopatama(trenutno)ili neshto interesantno!

:worth:
ajde stvarno preporuchite neshto ovog tipa......i ja obozavam takve knjige...
inache,za templare sam pitala josh ko zna kad ali niko mi nije josh uvek neshto predlozio........:rtfm:

Jedan od mojih omiljenih filmova ''The Shining'(Jack Nicholson),je napravljen po Kingovoj knjizi...Fenomenalni psiholoski film(po mom misljenju,iako ga karakterisu kao horor),Knjigu nisam citala,ali ako je bar priblizna filmu,fenomenalna je((:
Znaci Stiven King-Isijavanje(mislim da je tako prevedeno):D

Back