- Poruka
- 5.797
Auuu 85 strana, al' ljudi čitaju, a niko ne priča niš'.Na ovom forumu sve pismeni...Ja sam trenutno u fazi Balzak inače.....u toj fazi sam već dugo, dugo.....
Francuska socijala.Da bi se stvorila kompletna slika tog društva,treba pročitati celu "Ljudsku komediju".
Hemigvej je car.....
Itekako...

Uf,baš si me prijatno iznenadila...Neko ovde čita nešto.
A ne da se razglaba na dve strane strane na kog se od tri autora,koji su napisali knjigu sa istovetnim nazivom,misli kada se pomene knjiga "Sponzoruša"...

U pravu si za 91 knjigu....ali je predvideo da ima 137 pa ja pomešala zadnje cifre....Da li si čitao njegove Golicave priče to ne pripada tom ciklusu....???E za nedostatak opšteg obrazovanja su najviše krivi roditelji.Ne možeš ti da očekuješ da će te to naučiti u školi.Staljin se pominje tek u drugoj godini srednje, ali je normalno da neko zna za njegov režim i pre toga.Nažalost normalnost je vrlo relativna.....Mene je pre neki dan drugarica što sedi iza mene na matematici pitala ko je napisao Anu Karenjinu i to onako ko da je to normalno pitanje.....tako da sam se na te bisere stvarno navikla, više ništa ne može da me zaprepasti.....a čula sam i da je Sofka lik iz Hamleta....tako da sam stvarno postala imuna na neke stvari.....