Šta čitate?

ja kankretno najvise volim krimice,znaci razvaljuju.pogotovu od majkl konelija covek pise ubija, i brzo se citaju oko 150-200 strana moze dnevno,a ko dosta cita moze i vise.preporucujem mrak crnji od noci krvavi posao prazan mesec.po meni je bolji od agate

Da li je neko chitao ''Deca sa stanice Zoo'' ?!
Kakva je knjiga?!
Zelim da je prochitam,ali mi cale kaze da je kniga pouchna ali ruzna... :?

WTF...sta to znaci...:-?

inace nisam cula za tu knjizicu
savet...pocni da je citas...mislim sta bi bilo kada bi za svaku knjigu koju uzmes u ruke pitala kakva je...i ako ti se ne svidi u pocetku i mislis kako je gubljenje vremena, jednostavno prestani, ako ti se svidi, znas sta da radis...;-)

WTF...sta to znaci...:-?

inace nisam cula za tu knjizicu
savet...pocni da je citas...mislim sta bi bilo kada bi za svaku knjigu koju uzmes u ruke pitala kakva je...i ako ti se ne svidi u pocetku i mislis kako je gubljenje vremena, jednostavno prestani, ako ti se svidi, znas sta da radis...;-)

Pa gle,radnja knjige je kako je 12ogodishnjakinja probala hashish i pochela da se drogira...da bi doshla do love za drogu,prodavala se tj. bila kurwa na toj stanici Zoo...
Zbog toga je knjiga ruzna,ali pouchna... :wink:

Pa gle,radnja knjige je kako je 12ogodishnjakinja probala hashish i pochela da se drogira...da bi doshla do love za drogu,prodavala se tj. bila kurwa na toj stanici Zoo...
Zbog toga je knjiga ruzna,ali pouchna... :wink:

Malo mi je nespojivo ruzno i poucno...ali shvatam otprilke na sta mislis(kako je radnja ostra, mracna,teska)...
i sta si odlucila...jel je citas il'....?

Back