Šta čitate?

kakva glupava pitanja.
zashto ti chitash? da bi neshto bezveze chitala? onda uzmi isidoru bjelicu.
da bi ljudi mislili da si obrazovana? onda uzmi paula koelja. njega svi znaju a kao "ozbiljan" je pisac.
da bi stvarno neshto prochitala? ... e onda ne bi pitala, znala bi shta ti treba.

ne ti ne bi bio keeper kad ne bi preformylisao neko pitanje....samo pitam ako je neko prochitao neq lepy knjigy da mi kaze mozda je nadjem do sytra...jer sve shto imam ja sam prochitala....ali ajd nbt :?

Nije kategorisana za plažu, naprotiv. Inače knjiga je do jaja. Ima više radnji ali uglavnom se sve obrće oko jednog: kako bi svet izgledao da je Hitler pobedio. Zadnji jevreji se vataju po svetu, Amerika je podeljena na Japanski i Nemački deo... Izmeđuostalog jedan od likova je gari koji piše zabranjenu knjigu o tome kako bi svet izgledao da su saveznici pobedili u 2. svetskom ratu. Veoma je interesantna knjiga. ;)

Trenutno chitam "Sofijin svet", a poslednje shto sam prochitala je "Knjiga o crtanju i crtezu" (Micja Stoiljkovic)...

@wild child
Nisam sigurna, ali mislim da sam te vidjela u NS-u, noc prije EXIT-a...na trgu...;)

Pet komaTa? Ijao:|.
'Aj, 'aj, uchi onda... a ne shto zvrjish po Forumu povazdan:P.
(heeeh, pazi ko mu kaze)
Ma ne, kapiram ja ta stagnantna stanja...
...zadese me, pokatkad, al' shta cesh.
Chekaj da prodje :wink:.

u stvari nije pet nego chetiri. ali kakva :P
a zvrjim po forumu ceo dan zato shto me mrzi da radim pa samo prebacim dupe na drugu stolicu.

ma sachekacju ja da prodje, chitacju kad odem u penziju izgleda.
samo shto cju tad biti previshe mator da budem pametan.
hocju recji bicje mi kasno :P

Back