MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
Pa ne znam tacno cula sam da je veoma dobra knjiga a i izgleda interesantno.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato ja u Laguni imam 30% popust jer sam clan kluba citalacajeele:da, ista situacija...a nasi bas odvale cene...plato npr. ...akademija jos i prolazi...ali plato i ips...meni doslo da placem kad je bio sajam!!! kao knjige na popustu...hA! :-(
6000 dinara sam puk'o ove jeseni.. stekao sam od leta i opet mi je bilo malo!MadonnaGirl:Ja knjige samo na sajmu i kupujem.......Npr. Angus tange i to kosta 420 u knjizari, a 280 na sajmu......e da kad smo vec kod toga,danas kupujem 4 deo ispovesti dzordzije nikolson izasao je pre jedno 3-4 dana....... a inace za sajam stedim nedeljama unapred.......zato i kupim 30 knjiga.......

Moolim?Kak se zove?Donna:danas kupujem 4 deo ispovesti dzordzije nikolson izasao je pre jedno 3-4 dana

sofffy:Moolim?Kak se zove?

Planiram...Sentimentalna budala:Jel neko sem mene cita ''Satanske Sihove'' Salmana Ruzdija?
Da nam zhivi zhivi rad...Keeper:tako ja pricham dve godine.
sad ako u septembru ne polozhim..... u shkolskoj 2006/2007-oj cju da mesham malter![]()
![]()
no shto bi moj drug/kolega reko: shta fali, malo arhitektonske prakse.![]()

Shinoda:Aaaaa mrzim teeeja nemam kesha za da kupim knjigu!
![]()