Šta čitate?

Dah_andjela:
''Prokleta avlija''... ooodlichna knjiga...

btw zavrshih i ''Doruchak kod Tifanija'' sad chitam ''Diplomac''....
ah... obozavam raspust samo zbog mogucnosti da chitam kol'ko hocu :)
"Avliju" cuvam za sredinu leta, trenutno sam jos na "Drini"..
Inace i ja obozavam raspust zbog prilike da citam do mile volje ali ti kao da samo to radis? :lol: :shock:

ja trenutno chitam nekoliko knjiga odjednom al nisu vam zanimljive :P
Aldo Rosi "Arhitektura grada", Ranko Radovicj "Forma grada", Kamilo Zite "Umetnichko oblikovanje gradova".... da, da, ispit iz Urbanistichkog Projektovanja 1 :P

Uzmeo sam da citao biografuju Marshall Brus Marhers 3 ili poznatog kao Eminem od Martina Hasli-a.Znao sam da je imao syeban zivot ali kada sam saznao neke detalje najezio sam se.U svako slucaju svako njegovom obozavaocu preporucijem da procita ovu knjigu.
Peace

Slim_ShadY:
Uzmeo sam da citao biografuju Marshall Brus Marhers 3 ili poznatog kao Eminem od Martina Hasli-a.Znao sam da je imao syeban zivot ali kada sam saznao neke detalje najezio sam se.U svako slucaju svako njegovom obozavaocu preporucijem da procita ovu knjigu.
Peace

Ja sam je procitala cim je izasla,a s obzirom da sam veliki fan Marshalla nije ni cudo.Odusevila sam se knjigom iako je dosta tragicna,a sad citam `Ikona Madonna sopstvenim recima` za koju sam dala grdne pare al mi nije zao..............

Back