Sleepyhead
Poznat
- Poruka
- 9.923
Kod mene drugi semestar.I Robinzon, i Guliverova putovanja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene drugi semestar.I Robinzon, i Guliverova putovanja.
Ako hoces malo da se skenjas, Kradljivica knjiga, Markus Zusak. Legla bi ti mozda. poceprkaj po netu pa vidi kak ti se ciniMozete mi preporuciti neku dobru knjigu? (7. razred sam, bilo koji zanr)
I kod mene, sad u prvom Don Kihot. Sl godine Oliver TvistKod mene drugi semestar.![]()
Ma ne, drugi semestar PROŠLE godine, ovaj računam kao treći. xDI kod mene, sad u prvom Don Kihot. Sl godine Oliver Tvist![]()
opa, al smo napredniMa ne, drugi semestar PROŠLE godine, ovaj računam kao treći. xD
Tvista nisam čitala, provukoh se na Velika očekivanja.Za sad, videćemo šta će da me snađe na ispitu.
Ja u trećoj biram smer, ako uzmem jezički nema više književnosti.
Aham, oni koji hvale neko delo su , a onda oni koji apsolutno popljuju sve sto im se nije svidelo iznoseci to kao apsolutnu istinu, ne uzimajuci u obzir da im gimnazijica i slobodno vreme izmedju drkanja ***** i igranja igrica koje posvete citanju nije dalo neku dobru osnovu za razvoj kritickog suda- pa nzm, ja bih to nazvala balavcem koji VRISTECI ZELI DA ISKAZE SVOJ POSEBAN STAV.
Inace, Antigona je pa... bolje sto ti se ne svidja, tuzno bi i bilo da ti se svidi.
Шта ће онај који је прочитао још у основној :Д
mislim da je to potrošeno vreme.
Iako Karenjina nije neko filozofsko delo (mada ima i toga), zahteva određenu zrelost za razumevanje vrlo kompleksnih međuljudskih odnosa u toj knjizi, nešto što ni srednjoškolac ne može doživeti kako treba, a kamoli učenik osnovne škole.
Trenutno, umesto Zlocina i Kazne (srecom s tim sam zavrsio davno):
Sofijin Svet
Kuca Droge (Acid House)
Trenutno, umesto Zlocina i Kazne (srecom s tim sam zavrsio davno):
Sofijin Svet
Kuca Droge (Acid House)
Ako od razmatranja nekog dela krenes da razmatras osobu, ocekuj isti tretman, da neces mozda da tapsem tvojoj bezrazloznoj aroganciji. Mozes me vredjati koliko hoces, mozes vredjati i dela ljudi cija su imena vekovima zapamcena, dok ce tvoje pamtiti unuci maksimum, dela ljudi koji su ispod nokta imali talenat koliko ti neces da imas ni da se sto puta rodis, ako ti je tako lakse da zivim sa svojom iritantnom licnoscu, slobodno. samo ono, jednostavno ne raspolazes cinjenicama i kapacitetom![]()
Какав је Софијин свијет ?
Sofijin svet je blasfemija za Filozofiju. Veće govnno u životu nisam držao u rukama, mislim da bi to i dalje važilo kad bih se posrao u sopstvene ruke.
akuta, šta je, tvoj mozak je previše ograničen da se i za raspust bavi nečim težim? Pussy
A ti si se Direkt inače načitao filozofije u životu?
Dovoljno da mogu ono smeće da procenim.
Pretpostavljam da nisi čitao, jer da jesi, složio bi se sa mnom. Dont bullshit if ya dont know
al' to ne znači da će nekog privući k filozofiji nakon što je pročita.
Sama želja za saznanjem ipak nastaje i bez te knjige
ali ne znači ni da neće.
najbolje da sad polemišemo kako nastaje želja za saznanjem.
Knjiga predstavlja jedan maksimalno pojednostavljeni pregled istorije filozofije, namenjen prvenstveno onima koji ranije sa istom nisu imali kontakta. I to je jedan prilično dobro odrađen posao, tako da ne razumem pljuvanje s tvoje strane. Ako si ti očekivao da ti ta knjiga pruži kompletan neposredan uvid u istoriju filozofije, ne znam šta da ti kažem, za tako nešto se ide na fakultet.