Šta čitate?

Mene nije smorila knjiga, baš naprotiv :D
A Salemovo ima razočaravajući kraj, totalni kliše
Uporište 1 jeste dobro al' mislim da mnogi ne vole to njegovo razvodnjavanje i rastezanje priče koje se tu javlja, ebote tek na pola knjige dođe katastrofa uopšte :D

Mene nije smorila knjiga, baš naprotiv :D
A Salemovo ima razočaravajući kraj, totalni kliše
Uporište 1 jeste dobro al' mislim da mnogi ne vole to njegovo razvodnjavanje i rastezanje priče koje se tu javlja, ebote tek na pola knjige dođe katastrofa uopšte :D

Salemovo se nastavlja u Mracnoj kuli, otac kalahan ili kako vec je zaglavio u rolandovom svetu i tamo kolje vampire :D

A uporiste i to su super zbog neprejebive karakterizacije likova

to je naravno vrh, remek delo

Otišao u biblioteku, proveo skoro sat vremena :mrgreen:
I opet nisam našao ono što sam tražio xD

Ladno je pitam: Imate li Bukovskog
ona ode do ruske književnosti i daje mi Bulgakova
why oh gaawd whyyy :rida: možda nije tolko gluva al sigurno nema Bukovskog :rotf:

na kraju sam uzeo:

Bulgakov- Belogardejci
Makarti- Nema Zemlje za Starce
Bajron- Čajld Harold
Oliva, Argan- Moderna Umetnost

i pored toga produžio "Mentalna Bolest kao mit", nisam stigo da pročitam
kako god, pored svega toga- prioritet prvo Ples sa Zmajevima, a onda nešto od ovog pa da završim Crni Čovek od Jesenjina i da krenem nešto od Hemingveja, Remarka i Hesea... i Kingovo Uporište ako uzmognem :)

Nmg da dočekam da odem u selo, gaddemnt :D

'bem ti Makartija, lik je na tri strane uspeo da oslobodi zatvorenika, da on ubije pandura lisicama, ukrade im auto, zaustavi još jedno vozilo, ubije čoveka koji ga poseduje i ukrade njegovo...

ebote, bolje da gledam neki akcioni film ako to želim

Trenutno se cita "Pisma Mileni" od Kafke. A ovo leto posvecujem citanju Hemingveja.:)

(post postavljen cisto u svrsi provere reputacione moci posle visegodisnje neaktivnosti :lol: )

Poslednja izmena:

Back