Kića91
Ističe se
- Poruka
- 2.021
Dobro,na kraju šta studiraš?
Čitam Zločin i Kaznu,zanimljiva lektira![]()
Je l ovo bilo sarkastično ili...?

Vi pogadjajte, a ja odoh da spavam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro,na kraju šta studiraš?
Čitam Zločin i Kaznu,zanimljiva lektira![]()

Je l ovo bilo sarkastično ili...?
Vi pogadjajte, a ja odoh da spavam...![]()

Ocigledno...
Vi pogadjajte, a ja odoh da spavam...![]()
Mislim da sam procitao sve od Stivena Kinga sto je prevedeno na srpski jezik, osim Zelene milje, Keri (ako je uopste prevedena), 3. dela Uporista i pola Mobilnog telefona.
Mozda sam jos neko izostavio... E sad, jel neko citao vecinu dela od Den Simonsa? Kapiram da nije los, Drud je npr super ali Olimp je njesra... sta vredi procitati od gorepomenutog?
I postoji li na ovom svetu jos neki pisac poput Kinga i Martina, da brutalno obradjuje likove i ima iole maste, a da se ista ne svodi na kopiranje drugih?
Samo kad se koristi u kombinaciji sa drugim glagolom, u izvornom značenju može da se menja. xDGlagol "trebati" u srpskom jeziku se ne menja po svim licima. Malo mi je nelogično, ali tako kaže gramatika.
Sleepy, womannnn!Samo kad se koristi u kombinaciji sa drugim glagolom, u izvornom značenju može da se menja. xD
Znaš, trebam ti? Trebaš mi, treba mi i ona olovka, a trebaju mi i pare da je kupim, i tako dalje.
Al usvojiće se i promena glagola i u prvom slučaju verovatno, jer se koristi na sve strane. Al za sad NIJE pravilno reći "trebam da idem". A i glupo zvuči. xD
Jesi čitao hiperiona? Ja imam gajbi još otkad ali nikako da pročitam, deluje zanimljvo![]()
E ja imam tu knjigu ovde negde, al je nikad nisam pročitala.Cuo sam za to, mada mi se cini kao sf (ispravi me ako gresim)... treba mi nesto poput Druda, sa manje elemenata natprirodnog ali sa dobrom pricom i karakterizacijom likova![]()

E ja imam tu knjigu ovde negde, al je nikad nisam pročitala.
Kontam da mi ne odgovara ništa duže od pripovetke, pa neću da se forsiram bezveze.![]()
Glagol "trebati" u srpskom jeziku se ne menja po svim licima. Malo mi je nelogično, ali tako kaže gramatika.
You took care of peasants, I didn't even have to show up. Something like that.Molim, Stefane? xDD

You took care of peasants, I didn't even have to show up. Something like that.

.Danas otisao do biblioteke i uzeo TO, hteo da uzmem isijavanje ali nije bilo.
Cekaj sad cu.Nisi nam odavno izdiktirao ocene![]()