- Poruka
- 2.145
Da li citati 120 dana Sodome, pitam se... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne mogu da citam ovog Dervisa...Mnogo filozofiranja na temu za moj ukus.Mislim da cu da uzmem nesto od Andrica za sledece citanje.
Neki su se zalili na spor pocetak, ali se meni ne cini nimalo takvim. Treba razumeti sta prica, pronaci se i citati vrlo pazljivo, jer nije tra la la pricica.
Dervis je zakon! Meni je krivo sto nemam vise vremena da ga citam.Neki su se zalili na spor pocetak, ali se meni ne cini nimalo takvim. Treba razumeti sta prica, pronaci se i citati vrlo pazljivo, jer nije tra la la pricica.
Andric je bio mason zato je i uzeo Nobelovu, a Mesa nije.![]()
![]()

Hahaha, sjajno.Kad sam bio 5 ili 6 razred, ne sjecam se tacno, ali sjecam se da me je nastavnica srpskog grdila sto nijesam procitao Taras Buljbu. Ja sam joj na to rekao "Procitacu, nadoknadicu ja sve to." I nadoknadio sam skoro, poslije 10 godina![]()

Derviš je odličan!
Čitam Enciklopediju mrtvih, svidja mi se, mada je malo sirovo.
Da dodam jedan divan deo iz Derviša:
"Šta se to odjednom desi, koji se to kamen iz temelja izmakne pa sve počne da se ruši i odronjava?
Život je izgledao čvrsta zidanica, nijedna pukotina se nije vidjela, a iznenadni potres,
besmislen i neskrivljen, porušio je ponosnu zidanicu kao da je od pijeska".

ja Anu Karenjinu jos nisam zavrsila
Uzas!!
citam na svakih 20 dana po 10 strana...imam jos 200 str....al' ne treba mi jos....pa zato...
a citam Cica Gorio-a ( ilikakogod ) trenutno....

ja cu da procitam svaku lektiru, ne zato sto moram, nego zato sto volim da citam...
i zato sto mislim da je steta neprocitati...
a, jeste...mislim meni...obe![]()
...
.....ubistvo..ja cu da procitam svaku lektiru, ne zato sto moram, nego zato sto volim da citam...
i zato sto mislim da je steta neprocitati...
a, jeste...mislim meni...obe![]()
i to po 10 strana xDeh,da ti znas koliko boljih knjiga ima,batalila bi te lektire
a i kako to volis da citas,kad na svakih 20 dana uzmes knjigu u rukei to po 10 strana xD

moram da citam romea i juliju
patetichari :/