Šta čitate?

"Misli Marka Aurelija" je super knjiga, mada se sa nekim njegovim pozno-stoicističkim stavovima jednostavno ne slažem.

Slazhem se , ni meni nisu dobro legle neke njegove misli , a negde i sam sebi protivrechi .

Sjajan izbor. Citala sam Zemjatina prosle godine,mislim. ;)
Jesi citao Hakslija?

Jesam , Vrli novi svet , vizija drushtva koju izlazhe je bash interesantna , ali mi se sama knjiga nije tolko svidela , svi likovi osim "divljaka" su nekako "nedorecheni" . mozhda je to Haksli i namerno uradio .

Majstor i Margarita...:neutral: Sad, kapiram da jek njiga remek-delo, ali bih ja citao neku epsku fantastiku...

Not bad. Samo je veći užitak gledati M&M u pozorištu, ali i knjiga je ok.
Imala sam zbrkan utisak posle prvog čitanja.

Preporuka, Nil Gejmen - "Američki bogovi"
Lik koji je radio stripove Sandman, knjigu Coraline, i sad je u biblioteku stigao i roman! :brus:

Završila sam Paola Koelja sa "Veronika je odlučila da umre", i nije mi jasno zašto svi toliko pljuju na njega.
Drugarica mi reče da je to zato što piše sve na isti kalup.
Svako ima sebi svojstven način pisanja, a i normalno je da će se provlačiti iste misli, kad je jedan te isti pisac u pitanju. :neutral:

Djavolji eliksiri - E. T. A. Hofman
Kaludjer Medardo postaje zrtva tajanstvenog eliksira, koji se cuva medju relikvijama njegovog manastira. Medjutim, djavolje vino samo je sredstvo kojim se gresi njegovih predaka javljaju kao njegova zla kob.

Not bad. Samo je veći užitak gledati M&M u pozorištu, ali i knjiga je ok.
Imala sam zbrkan utisak posle prvog čitanja.

Preporuka, Nil Gejmen - "Američki bogovi"
Lik koji je radio stripove Sandman, knjigu Coraline, i sad je u biblioteku stigao i roman! :brus:

Završila sam Paola Koelja sa "Veronika je odlučila da umre", i nije mi jasno zašto svi toliko pljuju na njega.
Drugarica mi reče da je to zato što piše sve na isti kalup.
Svako ima sebi svojstven način pisanja, a i normalno je da će se provlačiti iste misli, kad je jedan te isti pisac u pitanju. :neutral:

Citka je knjiga Majstor i Margarita, takodje je odlikuje i lep stil pisanja, ali mi se opet cita nesto da odmorim mozak. :D

Citka je knjiga Majstor i Margarita, takodje je odlikuje i lep stil pisanja, ali mi se opet cita nesto da odmorim mozak. :D

romance-novel.jpg

Za odmaranje mozga :lol:

Back