Šta čitate?

Lepo od tebe što si skroman.

Nego, uzmite pročitajte sve od Bukovskog, Palhniuka, Marka Vidojkovića, Zvonka Karanovića... sve vrvi od usamljenosti, seksa, droge, i teške životne filozofije, mnogo dobro. A što se hobita i goblina tiče, ima i toga, na svakom koraku, samo što su zamaskirani ljudskim licima.

Pozdrav

Procitao sam 3 Markove knjige (Kandze, Pikavce i Crvenkape) i Djavola poceo ali nikad zavrsio...

Procitao sam kod druga 40-ak strana Bukovskovog Bludnog sina, ali mi je previse mracna, vise mi lezi Vidojkovic, iako ga ne citam vise...

Mnogi kritikuju Vidojkovica, ali moram da se slozim da ponekad opravdano. Zna da pretera. Iskreno, mene su crvenkape razocarale, pikavci su najjaci!

Lepo od tebe što si skroman.

Nego, uzmite pročitajte sve od Bukovskog, Palhniuka, Marka Vidojkovića, Zvonka Karanovića... sve vrvi od usamljenosti, seksa, droge, i teške životne filozofije, mnogo dobro. A što se hobita i goblina tiče, ima i toga, na svakom koraku, samo što su zamaskirani ljudskim licima.

Pozdrav

Dohvatite se Kjerkegora , Nichea i egzistencijalista onda .

Da li volite da citate i sta trenutno citate?

Obožavam čitati, romane, klasiku, publicistiku, poeziju, čitanje je osobito i posebno zadovoljstvo. :lol:
"Poslije Krista" Vasilisa Aleksakisa, "Ljeto" Alberta Camusa, "Pad Rimskog carstva"
Edwarda Gibona,"Ekvator" Miguela Souse Tavaresa,i "Meteori" Michaela Taverniera,
i kad sam "in the something sensual mood" Tolstojevu "Anu Karenjinu i Čehovljeve "Tri sestre".

Back