G.H.O.S.T.
Poznat
- Poruka
- 7.997
Pa ybg, dajte bre, napisite vi neku knjigu, da procitamo vec jednom nesto sto je vredno toga...![]()
Ne mog' ti dam reputaciju...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ybg, dajte bre, napisite vi neku knjigu, da procitamo vec jednom nesto sto je vredno toga...![]()
Evo knjige - "Novi Jerusalim" Borislava Pekića! Već sam je jednom pomenuo, ali moram opet pošto se traži preporuka...
Knjiga se sastoji od nekoliko priča - gotskih hronika, fantastična radnja u svakoj priči, briljantan stil pisanja i sjajan završetak u svakoj od njih. Toplo preporučujem.
Uzecu uskoro neki Legijin roman,samo ne znam koji...
Ako je to ono što mislim da jeste, gledala sam film.
I plakala na kraju.
Mrs Sick i fashion
Najbolji je deo kad gospodja prokomentarise neprijatan miris,a dasa vojnik kaze "jos vise smrde kad su mrtvi."
Ja sam jedna velika ogromna lenstina.
Kao klinac (7-12 godina) citao sam sve zivo. Osim klasike i lektira.
Onda se usresredio na fantastiku i avanture. A potom potpuno prestao knjige da citam.
Krenem da citam stripove(3-5 na dan), citao sam sve sto se moglo citati.
A onda i to prestao.
Inace ne razumem ko bi citao komediju/horor pre nego da gleda film. To je... Glupo.
Ja sam jedna velika ogromna lenstina.
Kao klinac (7-12 godina) citao sam sve zivo. Osim klasike i lektira.
Onda se usresredio na fantastiku i avanture. A potom potpuno prestao knjige da citam.
Krenem da citam stripove(3-5 na dan), citao sam sve sto se moglo citati.
A onda i to prestao.
Inace ne razumem ko bi citao komediju/horor pre nego da gleda film. To je... Glupo.
.. čitam čak i kad sam na forumu...![]()
Svi citamo nesto kad smo na forumu... iks de