EpOx_
Domaćin
- Poruka
- 3.506
Kakve ima veze sto je leto?![]()
mozda misli da zelis da opustis mozak ova 2 i po meseca pa da uzmes lakse stivo.Al' ja ti kazem citaj Karamazove.Dostojevski..

Dalijeva Gala
Afkors.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve ima veze sto je leto?![]()
mozda misli da zelis da opustis mozak ova 2 i po meseca pa da uzmes lakse stivo.Al' ja ti kazem citaj Karamazove.Dostojevski..
Dalijeva Gala
Afkors.![]()
Kao i mnogi (ili ne) sa kojima delim godinu rodjenjda - Ana Karenina.
bacio sam ga vec na pocetku, kada je Selimovic poceo da baca neka sranja iz kurana... Mrzim muslimanske pisce, stoga pretpostavljam da nikada necu procitati to delo.
Razmisljam izmedju Brace Karamazovih i Mracne kule (Stiven King)...
Sta citati...?![]()
Drugar, poenta knjizevnosti nije da pisce posmatrash kroz versku prizmu, vec da budesh dovoljno shirok da kroz literaturu upoznash i druge obichaje/kulture. Mesha Selimovic jeste vishe-manje smor, al' da propustish jednog Rumija, Pamuka, Kishevica, Hafeza... jer su muslimani, je toliki idiotluk da me mrzi shto sam uopshte troshio vreme da ovo napishem![]()
![]()
"Derviš i smrt" je sjajno štivo, samo treba strpljenja i koncentracije. Ima dosta stvari za citiranje, puno dobrih pouka.
Je l' čita neko Borislava Pekića? Ja sam čitao "Novi Jerusalim" i " Besnilo", kao i neke filozofske spise iz njegovih dnevnika... moram reći da je sjajan pisac, po mom mišljenju!
pa dobrone verujem